سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بيرجند/

افزایش 20 درصدی تولید میوه های هسته دار درخراسان جنوبی

تولید میوه های هسته دار امسال در خراسان جنوبی 20 درصد افزایش دارد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بيرجند 

هلو، آلو ، گوجه سبز ، گیلاس ، زردآلو ، شلیل و آلبالو از میوه های هسته دار خراسان جنوبی است که برداشت آن از اوایل خرداد آغاز شده است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی سطح زیر کشت میوه های هسته دار در این استان را 938 هکتار اعلام کرد و گفت : شهرستان سربیشه با 125 هکتار و فردوس با 113 هکتار بیشترین میزان سطح زیر کشت محصولات هسته دار در استان را به خود اختصاص داده اند.

 

هادربادی پیش بینی کرد تا پایان شهریور 5 هزار و 20 تن انواع میوه هسته دار به ارزش 8 میلیارد تومان در خراسان جنوبی برداشت شود .

پارسال نیز 4 هزار و 200 تن انواع میوه هسته در خراسان جنوبی تولید شد که40 درصد آن در داخل استان ، مصرف و 60 درصد آن به سایر استانها ارسال شد ./س

برچسب ها: تولید ، میوه ، هسته دار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.