وی با بیان اینکه فعالیت غنیسازی اوقات فراغت از طریق سه معاونت جمعیت هلال احمر استان پیگیری میشود، تصریح کرد: معاونت امداد و نجات، معاونت امور جوانان و معاونت داوطلبان در راستای غنیسازی اوقات فراغت تلاش میکنند.
اجرای طرح امداد و نجات در چهار پایگاه ساحلی گلستان
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان با اشاره به اینکه تمام خدمات امداد و نجات برای مسافران به صورت ظرفیتسازی جادهای، استقرار آمبولانس و خودروها صورت میگیرد، افزود: در هر خودرو پنج نفر نجاتگر مستقر هستند.
اکبری؛ از اجرای طرح امداد و نجات ساحلی در استان خبر داد و یادآور شد: این طرح در چهار پایگاه ساحلی در شهرستانهای بندرگز، بندرترکمن و گمیشان فعال است که در طول مدت تابستان ارائه خدمات با بکارگیری قریب به یکهزار و 100 نفر انجام میشود البته این طرح با فرمت سالهای گذشته است ولی با ظرفیت بیشتری فعالیت میکند.
وی با اشاره به اجرای طرح راهنمایی مسافران تابستانه در سال گذشته، خاطرنشان کرد: این طرح به صورت آزمایشی در سال گذشته انجام شد که به دلیل اثربخشی، در تابستان امسال آن را به صورت ثابت تبدیل کردیم.
فعالیت 15 هزار امدادگر و نجاتگر در 3 طرح تابستانه در گلستان
به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان؛ تعداد پایگاههای مسافران تابستانه در سال گذشته سه پایگاه بود که امسال به 10 پایگاه افزایش پیدا کرده است و برای نخستینبار به مدت 90 روز راهنمایی مسافران تابستانه را داریم که تعداد 2 هزار و 700 نفر امدادگر، نجاتگر و اعضای هلال احمر در این طرح فعالیت میکنند.
اکبری؛ افزایش تعداد پایگاههای مسافران تابستانه در گلستان را به دلیل ظرفیتهای فراوان این استان عنوان کرد و اظهار داشت: گلستان به دلیل اینکه محل عبور و مرور مسافران و زائران حرم مطهر رضوی است این ظرفیت را دارد که مامنی برای مسافران باشد.
وی خاطرنشان کرد: قریب به 15 هزار نفر در طرحهای امداد و نجات، مسافران تابستانه و ساحلی از ظرفیتهای نجاتگری به امدادگری استفاده میشود./ج1