سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منو ششمین افطار ماه مبارک رمضان؛

آش با حبوبات زیاد توصیه نمی شود

در روز ششم رمضان، باید از غذاهای پروتئین دار زود هضم و شیرینی طبیعی استفاده شود.

 خدیجه رحمانی ، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه روزهای ماه رمضان با تابستان تداخل پیدا کرده و حدود 16 ساعت گرسنگی و تشنگی و  کم آبی بدن را با مواد غذایی هنگام افطار بر طرف کنیم.

 وی عنوان کرد: به هنگام افطار مصرف مواد غذایی که مایع و زود هضم و شیرینی طبیعی داشته باشد توصیه می شود.

 وی تصریح کرد: در وعده افطاری استفاده از یک لیوان آب ولرم به علاوه یک عدد خرما برای باز کردن روزه مناسب است.

 وی عنوان کرد: خوردن آب یخ به هیچ عنوان مناسب نیست همچنین استفاده از نان سبوس دار( سنگک و بربری) با سبزی و گردو از بهترین وعده های افطاری به شمار می رود.

وی تصریح کرد: پنیر را به هیچ عنوان تنها مصرف نکنید همچنین مصرف آش ها و سوپ های پر حبوبات توصیه نمی شود./ح


برچسب ها: آش ، حبوبات ، افطار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.