مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان چهارمحال و بختیای گفت: مصطفی وامین خدابخشی پس از 6 ماه کار تحقیقاتی توانستند این دستگاه را باتجهیزات کاملا داخلی و هزینه ای نزدیک به 500 میلیون ریال در مرکز تحقیق وتوسعه کارخانه آرد صنعتی هفشجان بومی سازی کنند.
رحمان کرمی افزود: این اختراع که آبان ماه پارسال به شماره 77156 در سازمان مالکیت صنعتی ایران به ثبت رسیده است، زمان نمونه برداری از کامیونهای حامل غلات وگرانول را، در کارخانه ها وسیلوها ی نگهداری، از 45 دقیقه به کمتراز 40 ثانیه کاهش داده است .
مخترعان جوان با بیان اینکه نمونه خارجی این دستگاه فقط از یک قسمت کامیون نمونه برداری می کند، خاطر نشان کردند وجه تمایز دستگاه اختراتعی آنها قابلیت نمونه برداری از تمامی قسمتهای کامیون است.
خدابخشی افزود: قابلیت چرخش 180 درجه، نمونه برداری همزمان از دو دستگاه کامیون و انتقال سریع به واحد آفت گیری گندم و کاهش ضریب خطا درنمونه برادری، ازدیگر ویژگی های این اختراع است.
به گفته کارشناسان سالانه چهار هزار و 200 کامیون حامل غلات ازجمله گندم و جو به سیلوی مرکزی استان چهارمحال و بختیاری وارد می شود که صرف حداقل 45 دقیقه نمونه گیری دستی بیش از سه هزار و 150 ساعت هدر رفت زمان را برای کامیون داران به همراه دارد.
این اختراع نمونه برداری از کامیونها را با 8ساعت کارمفید در شبکه حمل ونقل بدون هیچگونه هزینه فراهم می کند.
شهر هفشجان در فاصله 16 کیلومتری مرکز استان چهارمحال و بختیای قرار دارد./ع