به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
فرزاد بابایی گفت: انبه میوه ایست که در جنگل های گرمسیری تولید می شود و به جهت مزه خاص و قند فراوان موجود در آن، مورد توجه افراد قرار می گیرد.
وی ادامه داد: انبه علاوه بر مصرف مستقیم خوراکی برای تولید مربا، ترشی، پوره، آب میوه و ... نیز به کار می رود.
به گفته این کارشناس تغذیه انبه منبع خوبی از پیش ساز ویتامین A است که می تواند برای پوست افراد و سیستم استخوان بندی و اسکلت آن ها مفید باشد.
بابایی با تاکید بر اینکه انبه منبع غنی یون پتاسیم است، خاطرنشان کرد: پتاسیم باعث تنظیم فشار خون و خروجی کلیوی می شود و بالانس آب خون را نیز بر عهده دارد.
وی یادآوری کرد: بر اساس طب قدیم و طبعی که برای خوراکی ها در نظر گرفته می شد، انبه جز میوه های معتدل و متمایل به گرم است.
این کارشناس تغذیه تصریح کرد: انبه میوه حساسیت زایی نیست و کمتر موردی از حساسیت نسبت به آن گزارش شده است.
بابایی گفت: مصرف زیاد انبه هیچ گونه عارضه ای به دنبال نخواهد داشت./س