سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ويژه ماه رمضان،

اين دستور غذايي را در پخت آش جدي بگيريد

غالبا اكثر مردم عادت به استفاده از آش هاي مختلف دارند اما چه نوع آشي براي سلامتي بهتر است در اين گزارش توضيح داده شده است.

سوسن پارساي متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اينكه مردم عادت به استفاده از آش هاي مختلف دارند گفت :استفاده از آبغوره، آب انار و كشك هايي كه شور نباشد مي تواند بسيار كمك كننده باشد.

وي با اشاره به كنترل ميزان حبوبات در آش ها گفت: حبوبات زياد باعث ايجاد نفخ مي شود  توصيه كرد: از سبزيجات زياد در آش ها استفاده شود و ميزان چربي ها و روغن روي آش كنترل شود كه اين روش باعث مي شود كه هم در وعده سحري اشتها داشته باشند و هم از نظر طول مدتي كه حركت كم است مشكلات جانبي پيش نياورد.

پارساي در ادامه تصريح كرد: خيلي از افراد فكر مي كنند كه استفاده از چربي هاي گياهي باعث چاقي نمي شود در اين صورتي كه اين تصور كاملا اشتباه است چون اين نوع روغن ها نيز داراي كالري هستند و فقط تفاوت آن با چربي هاي ديگر اين است كه خطر كمتري دارند./ع2
برچسب ها: رمضان ، آش ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.