به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، عدم حذف سحري با عوارض گوناگوني از جمله افت قند خون و فشار خون، ضعف شديد جسمي و عدم تمركز، بي حوصلگي و ناتواني و بوي بد دهان همراه است.
نوع غذاهاي مصرفي بايد حاوي فيبر فراوان باشد و البته جهت حفظ آب بدن و جلوگيري از تشنه شدن به طور متوالي و ترش كردن زود هنگام از خوردن برنج و خورش هاي زياد و پرچرب و تفت داده شده پرهيز كنند.
يكي از بهترين مواد غذايي كه مي توان در زمان سحري استفاده كرد منابع حيواني و گياهي از جمله شيربرنج و يا فرني غني از خلال بادام استفاده كرد./س