این کارشناسان طرح کنترل مواد غذایی را از روز 19 تیر تا 17 مرداد سال جاری (ایام ماه مبارک رمضان) با گستردگی بیشتری انجام میدهند.
در این بازدیدها که زمان اجرای آن، در ساعات اداری، بعد از ظهر تا افطار و پس از افطار تا پایان شب است، کنترل و نمونهبرداری از مراحل تولید و توزیع مواد غذایی از جمله شیرینیها به ویژه زولبیا و بامیه، حلیم و آشها، پزندگیها، رستورانها و فستفودها، آبمیوه، بستنی و نوشیدنیها و سایر مواد غذایی که به شهروندان ارائه میشود، از نظر سلامت به شدت کنترل و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
شهروندان میتوانند تخلفات بهداشتی مشاهده شده در این ایام را به ستاد فوریتهای سلامت محیط و کار از طریق تماس با شماره تلفن کشوری 1490 (سامانه مدیریت ارتباطات مردمی وزارت بهداشت) اعلام و پیگیری کنند./ج1