سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه های حفاظتی وزارت اطلاعات هنگام استفاده از رایانه، اینترنت و تلفن

وزارت اطلاعات در تازه ترین توصیه های حفاظتی خود،شهروندان را هنگام استفاده از تلفن، رایانه و اینترنت دعوت به رعایت برخی کرد.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران، سایت وزارت اطلاعات در تازه ترین توصیه های حفاظتی خود، شهروندان را هنگام استفاده از تلفن، رایانه و اینترنت دعوت به رعایت برخی نکات به شرح زیر کرد:

 توصیه های حفاظتی در استفاده از تلفن:

1- هرگز تلفن همراه خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.

سیم کارت تلفن همراه به‏ راحتی قابل کپی‌برداری بوده و دیگری به‏ راحتی می‏‌تواند از سیم‌کارت و هم‏چنین اطلاعات ذخیره شده در آن (‌شماره‏‌های ذخیره شده، ‌پیغام‏‌ها، قرارها و ... ) کپی‌برداری نماید.

از آ‌ن‏‌جا که اطلاعات ذخیره شده در دستگاه تلفن همراه، بخشی در حافظه دستگاه قرار می‏‌گیرد، باید همواره هنگام تعویض و فروش یا ‏‏‏‏تعمیر گوشی تلفن همراه، اطلاعات ذخیره شده در حافظه گوشی را پاک نمایید.

2- هرگز از تلفن همراه افراد ناشناس برای برقراری ارتباط خود استفاده نکنید.

در بعضی مواقع ممکن است شما نیاز فوری به برقراری تماس تلفنی داشته ولی چون دستگاه تلفن خود را در اختیار نداشته یا امکان تماس با آن وجود ندارد، ممکن است از تلفن همراه دیگران استفاده کنید. از آن‌جا که شماره تماس در حافظه تلفن همراه او ثبت می‏‏‌گردد؛ لذا از تلفن‌های عمومی مخابرات استفاده کنید، یا از تلفن همراه افراد مطمئن، کسبه‌های ثابت و ... استفاده نموده و حتی‏‌المقدور پس از تماس، شماره را حذف نمایید.

3- هرگز به مکالمات تلفنی افراد ناشناس اعتماد نکنید.

یکی از سریع‏‌ترین و ارزان‏ترین روش‌های جمع‌آوری اطلاعات تخلیه تلفنی است که برخی افراد با تقلید صدا، غصب عنوان مراکز دولتی و موجه، پوشش‌های شغلی مختلف و ترفندهای بسیار جالبی اقدام به کسب اطلاعات از دیگران می‏‏‌نمایند. مواظب باشید، حتی برخی افراد حرفه‌ای نیز ممکن است فریب خورده و ناخواسته اطلاعات ارزشمندی را در اختیار تماس گیرنده قرار ‏دهد.

4- هرگز منوی «بلوتوث» تلفن همراه را در حالت فعال قرار ندهید.

یکی از امکانات انتقال اطلاعات به‏ صورت بی‌سیم استفاده سیستم «بلوتوث» می‏‌باشد. گوشی‏‌های جدید تلفن همراه دارای این قابلیت بوده و از این طریق اطلاعات خود را مبادله می‏‏‌کنند. در صورت فعال بودن این قابلیت در تلفن همراه، افراد ناشناس تا فاصله 50 متری از شما می‏‌توانند از اطلاعات دستگاه تلفن همراه شما بهره‌برداری کرده یا ‏‏‏‏با ارسال ویروس گوشی شما را دچار مشکل کنند.

5- هرگز از تلفن‏‌های بی‌سیم در ارتباطات تلفنی استفاده نکنید.

فرکانس تلفن‏‌های بی‌سیمی اغلب توسط رادیو موج FM-SW-AM و کانال‏‌های تلویزیونی قابل دریافت می‏‌باشند؛ بنابراین، دیگران به ویژه همسایه‏‌ها ‏به‏ راحتی می‏‌توانند، مکالمات تلفنی شما را شنود کنند. به همین خاطر، هیچ‌گاه سعی در استفاده بی‌سیمی نداشته باشید. در صورت لزوم، مطالب سری و مهم خود را از این طریق رد و بدل نکنید.

6- هرگز شماره تلفن دوستان، آشنایان و همکاران خود را بر روی کاغذ باطله، روزنامه، پشت جعبه دستمال کاغذی و موارد مشابه یادداشت ننمائید.

بارها مشاهده می‌شود که افراد هنگام مکالمات تلفنی شماره تلفن دیگران را بر روی روزنامه نوشته، نسبت به آن بی‌توجه می‏‌باشند. این در حالی است که در صورت خارج شدن روزنامه‏‌های باطله، این‏‌گونه ‏‏‏‏اطلاعات نیز خارج می‏‌گردد.

 توصیه‌های حفاظتی در استفاده از رایانه‌ها:

1- هرگز از رایانه خود به ویژه در محل کار، بدون رمز عبور (پسورد‌) استفاده نکنید.

همیشه برای رایانه خود رمز عبور تعیین کرده و آن را طوری تنظیم نمائید که در صورت عدم استفاده از آن به مدت (حداکثر) ‌پنج دقیقه از شما اسم عبور درخواست نماید. این کار مانعی برای دسترسی دیگران به رایانه شما خواهد بود و تا حدودی امنیت سیستم شما را افزایش می‏‌دهد.

2- هرگز از رمز عبور ساده و مشخص استفاده نکنید.

سعی کنید رمز عبورهای سیستم خود را پیچیده و غیرقابل پیش‌بینی انتخاب کنید. انتخاب رمز عبور با کارکترهای زیاد، با حروف و اعداد، حروف کوچک و بزرگ و یا انتخاب آن به زبان دیگر، می‏‌تواند امنیت سیستم شما را افزایش دهد.

3- هرگز اطلاعات محرمانه خود را در فایل‏‌های آشکار و سهل الوصول قرار ندهید.

فایل‏‌های محرمانه خود را می‏‌توانید به‏ صورت پنهان و در زیر مجموعه فایل‏‌های سیستمی یا ‏‏‏‏زیر مجموعه سایر برنامه‏‌های نصبی سیستم قرار دهید تا به‏ راحتی در اختیار افراد بیگانه قرار نگیرد. در غیر این صورت، احتمال دسترسی راحت به این‏‌گونه ‏‏‏‏فایل‏‌ها همواره متصور است.

4- هرگز از کامپیوتری که دارای اطلاعات محرمانه و با اطلاعات خصوصی است، برای متصل شدن به اینترنت استفاده نکنید.

همیشه در هنگام متصل شدن به اینترنت خطر سرقت اطلاعات، ‌تخریب اطلاعات به‏ صورت جدی وجود داشته و در صورت بی‌تفاوتی به این مطلب خطرات جبران‌ناپذیری سیستم و اطلاعات شما را تهدید می‏‏‌کند.

5- هرگز کامپیوتر خود را که حاوی اطلاعات محرمانه یا ‏‏‏‏خصوصی است، جهت تعمیر به افراد متفرقه و ناشناس ندهید.

حتماً نسبت به تعمیرکار کامپیوتر خود اطمینان حاصل نموده و سعی کنید شخصاً هنگام تعمیر حضور داشته باشید.

6- هرگز قطعات آسیب دیده سیستم کامپیوتر خود را (مانند: ‌هارد، فلاپی، ‌سی دی ‌و ... ) دور نیاندازید.

حتما این‏‌گونه ‏‏‏‏لوازم از کار افتاده را منهدم کرده و امکان بهره‌برداری مجدد را از آن‏‌ها ‏بگیرید. اغلب کامپیوترهای مستعمل و از رده خارج شده دارای اطلاعات ارزشمندی است که در هنگام تعویض یا فروش بر اثر سهل‌انگاری در سیستم‏‌ها باقی مانده است. هم‏چنین امکان بازیافت اطلاعات از حافظه‏‌های پاک شده سیستم وجود داشته و صرف پاک کردن یا ‏‏‏‏فرمت کردن سیستم نمی‏‌توان از پاک شدن صددرصد آن‏‌ها ‏اطمینان داشت؛ بنابراین بعضی از افراد تصور می‏‌کنند با پاک کردن هاردهای مستعمل تمام اطلاعات آن‏‌ها ‏از بین رفته و می‏‌توانند آن‏‌ها ‏را دور ریخته یا ‏‏به فروش برسانند.

7- هرگز به تماس‏‌های تلفنی از طریق اینترنت اعتماد نداشته باشید.

امروز اغلب تلفن‌‏های خارج از کشور توسط تماس‏‌های تلفنی اینترنتی صورت می‏‌گیرد که کارت‏‌های خدماتی آن‏‌ها ‏در همه جا قابل دسترس می‏‌باشد. از آن‏‌جا که شرکت‏‌های خدمات اینترنت (‌آی- اس- پی) ‌و کشورهای سرویس دهنده (بک بن) توانایی استراق سمع تمامی مکالمات تلفنی را دارند، استفاده از این ارتباطات نیز ناامن و غیرمطمئن می‏‌باشد.

8- هرگز از مشخصات اصلی خود در محیط اینترنت استفاده نکنید.

در هنگام حضور افراد در خارج از کشور یکی از راه‏‌های به‏ دست آوردن اطلاعات از آن‏‌ها‏، مراجعه به فضای اینترنت می‏‌باشد. در صورتی که مشخصات شما در یک سایت یا ایمیل یا .... مشاهده گردد. اطلاعات با ارزشی نسبت به شما می‏‌تواند به‏ دست آید.

9- هرگز از کامپیوتر مخصوص اینترنت برای کارهای متفرقه استفاده ننمائید.

در نظر داشته باشید که مودم، ‌پرینتر، اسکنر و بعضی از اجزای داخلی کامپیوتر «آی- پی» پذیر بوده و می‏‌تواند اطلاعات خود را به آدرس برنامه‌ریزی شده از طریق اینترنت ارسال کنند؛ بنابراین ممکن است نامه‌ای ‏‏که تایپ کرده و پرینت گرفته‏‌اید و حتی از کامپیوتر خود را که پاک کرده‏‌اید، بعد از آن‏‌که به اینترنت متصل می‏‏‌شوید، ‌به آدرس برنامه‌ریزی شده ارسال گشته بدون آن‏‌که شما از آن مطلع گردید.

10- هرگز نسبت به محافظت و نگهداری نسخه ذخیره اطلاعات (backup ) بی‌تفاوت نباشید.

معمولاً به‏ خاطر محافظت از اطلاعات و پیش‏گیری از تخریب آن‏‌ها ‏اقدام به تهیه نسخه‏‌های ذخیره می‏‏‌نمایند. حفاظت و نگهداری این نسخه‏‌ها ‏حتی از اطلاعاتی که در سیستم‏‌ها نگهداری می‏‏‌شوند با اهمیت‏‌تر می‏‏‌باشد؛ زیرا این اطلاعات به‏ صورت آماده و بدون دردسر می‏‏‌باشند. سهل‌انگاری در نگهداری از این نسخه‏‌های ذخیره بعضاً معضلات جبران‌ناپذیری در بر خواهد داشت.

12- هرگز در مواقع غیرضروری سیستم خود را به شبکه اینترنت متصل ننمائید.

اغلب در ارتباطات لیزلاین و شبکه‏‌ای‏‏، ارتباط اینترنتی به‏ صورت پیوسته و شبانه‌روزی است. اما با توجه به تهدیداتی که از این طریق برای سیستم شما متصور است، در مواقعی که نیازی به ارتباط با اینترنت ندارید، ‌آن را قطع نمائید تا از گزند هکرها و جاسوسان اینترنتی و عوامل بیگانه در امان باشید. هکرها توانائی فعال‏‌سازی میکروفن و دوربین (‌وب کم) ‌شما را بدون توافق با شما را دارند؛ لذا با توجه به متصل بودن بی‏‌مورد و طولانی‌مدت سیستم شما به اینترنت این‏‌گونه ‏‏‏‏خطرات همواره متصور است.

13-هرگز نسبت به تهیه نسخه ذخیره از اطلاعات درون رایانه خود مسامحه نکنید.

رایانه‏‌ها ‏ابزار قابل اطمینانی نیستند و همواره احتمال صدمه دیدن آن‏‌ها ‏متصور است؛ لذا همیشه سعی کنید از اطلاعات داخل سیستم خود یک نسخه ذخیره داشته باشید تا در صورت بروز هرگونه اختلالی اطلاعات شما در اختیارتان باشد.

14- هرگز به موارد شناخته نشده در اینترنت پاسخ ندهید.

ایمیل‏‌های ناشناخته یکی از موارد بوده که هرگز نباید آن‏‌ها ‏را گشود، زیرا در مواردی با گشودن ایمیل یا یک تصویر اینترنتی تروجانی از این طریق وارد سیستم شما گشته و مراحل کار جاسوسی و نفوذ به سیستم شما را آغاز می‏‏‌نماید یا ‏‏‏‏پنجره‏‌هایی که در خلال کار با اینترنت به‏ صورت ناخواسته ظاهر گشته یا ‏‏‏‏درخواست‏‌های اشتراک در سایت، شما را ترغیب به دادن نام کاربر و نام عبور می‏‏‌نماید که از این طریق اطلاعات مربوط به رمز عبور شما را در اختیار گرفته و از آن بهره‌برداری ‏‏کنند.

برچسب ها: باشگاه ، شبانه ، وزارت ، اطلاعات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۷
در انتظار بررسی: ۱
امین
۰۰:۴۵ ۰۹ فروردين ۱۳۹۴
با سلام و احترام : ذرود بیکران بر سربازان گمنام امام زمان (عج ).
اکبر
۱۸:۵۳ ۰۹ مرداد ۱۳۹۲
با تشکرعالی بود
میلاد
۱۱:۱۷ ۰۹ مرداد ۱۳۹۲
آقاعالی بودمرسی.
محمد
۰۸:۴۶ ۰۸ مرداد ۱۳۹۲
جالب بود مر30
salina
۰۱:۴۴ ۰۵ مرداد ۱۳۹۲
ممنون عالی بود . میشه توضیح بدید چطور میشه یه فایل رو برا همیشه از رایانه حذفش کرد؟طوری که دست هیچکی بهش نرسه؟ نرم افزار خاصی واسه اینکار وجود داره؟
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۳ مرداد ۱۳۹۲
20
بهمن
۱۹:۰۷ ۲۹ تير ۱۳۹۲
منتظر اطلاع رسانی های بعدی شما هستم.تشکر
ناشناس
۱۰:۰۸ ۲۶ تير ۱۳۹۲
lخیلی عالی بود
javad
۰۱:۴۴ ۲۶ تير ۱۳۹۲
20/20/20 عالي بود خيلي استفاده كرديم
محمد علی
۱۹:۴۴ ۲۲ تير ۱۳۹۲
سلام
با عرض خسته ناشید خدمت نیرو های حفاظتی واقعا مطالب مفید و پر سودی بود
ممنون
اسي
۱۹:۳۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
عالي بود
mohammad S2
۱۹:۲۱ ۲۱ تير ۱۳۹۲
باسلام.خیلی عالی بود.
صلاح
۱۸:۳۱ ۲۱ تير ۱۳۹۲
از رهنمودها وراهنمائیهایتان بی نتهایت ممنون وسپاسگزاریم
satar khan
۱۷:۰۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
مرسی عالی بود ممنون از تلاش صادقانه تان دوستان
ناشناس
۱۶:۵۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
فوق العاده ارزشند بود.
رضا تقدسیان
۱۶:۵۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
توصیه های خوبی بود.اگر امکان داره روش بکاپ گرفتن از ویندوز7 را باجزئیات کامل توضیح دهید.من خیلی نیاز به اینکار دارم.
بسیارممنونم.
حسین موسوی
۱۶:۴۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
سلام, خیلی عالی بود .متشکرم
Muhammad
۱۶:۱۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ببخشیدازاینترنت که همش نمی شه درمواقع ضروری استفاده کرد بالاخره برای سرگرمی و وب گردی و...هم استفاده می شه لطفا نرم ازفزاری امنیتی که موقع وصل شدن به اینترنت به غیراز آنتی ویروس برای حفظ اطلات داخل سیستم موثرباشه معرفی کنیدکه هم کارکردن باهاش آسون باشه هم موثرباشه ممنون.
قلی
۱۵:۵۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
متشکر اگر حافظه خارجی به سیستم وصل کنیم وبرداریم امکان سرقت اطلاعات بعد از اتصال هست؟
احسان
۱۵:۵۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
با تشکر ، خیلی خیلی عالی بود درود بر سربازان گمنام امام زمان (عج)
kamran
۱۴:۵۹ ۲۱ تير ۱۳۹۲
merc... kheili mofid va jaleb bod.
تنها313
۱۴:۵۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
تشکر فراوان عالی بود
حکیم
۱۴:۴۰ ۲۱ تير ۱۳۹۲
باید ین اطلاعات را در اختیار کلیه کارمندان و روسای ادارات و سازمانها قرار داد.
حامد
۱۴:۳۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
خیلی ممنون عالی بود .اگه میشه در مورد وارد شدن هکر به سیستم یه کم اطلاعات بدید.ممنون
آسمونی
۱۳:۵۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
خیلی مفید بود،ممنون
رزا
۱۲:۳۸ ۲۱ تير ۱۳۹۲
عالی بود
علی بی همتا
۱۲:۱۹ ۲۱ تير ۱۳۹۲
خیلی عالی بود متشکرم.
لوک بدشانس
۱۲:۰۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
چرا سوال مرا ثبت نکردید؟
تیموری
۱۲:۰۶ ۲۱ تير ۱۳۹۲
بسیار سودمند است
زهرا
۱۲:۰۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
لطفامطالب تخصصی تری راارایه دهید
محمد
۱۲:۰۳ ۲۱ تير ۱۳۹۲
چه جلب! یکی هم تونسته زیر مطالب شما نظر بذاره!! کف کردم!
saman
۱۱:۵۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون از اطلاع رسانی شما
مجتبی
۱۱:۵۰ ۲۱ تير ۱۳۹۲
تشکر از شما و وزارت اطلاعات
ایرانی
۱۱:۴۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
تشکر مردان همیشه بیدار
ناشناس
۱۱:۴۱ ۲۱ تير ۱۳۹۲
خوب . ولی یک برنامه حفاظتی نیست که بشه اطمینان حاصل کرد؟؟؟
واقعا اینترنت وسیله خطر ناکی است
ناشناس
۱۱:۴۰ ۲۱ تير ۱۳۹۲
تشکر از سربازان گمنام امام زمان (عج)
امین
۱۱:۳۸ ۲۱ تير ۱۳۹۲
بسیار مفید و عالی.

درود بر سربازان گمنام امام زمان (عج)
aliii
۱۱:۱۸ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون از راهنامیی شما. خداوند به جمهوری اسلامی ایران و وزارت اطلاعات عزت دهد
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون خوب بود..
ناشناس
۱۰:۴۰ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ای ول اطاعات خودمون تو دنیا اوله.
محمد
۱۰:۲۸ ۲۱ تير ۱۳۹۲
خیلی خوب بود
اباذر
۱۰:۱۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
عالي بود
اباذر
۱۰:۱۶ ۲۱ تير ۱۳۹۲
عالي بود
sajjad
۱۰:۱۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
khoob bood
هادی
۱۰:۱۳ ۲۱ تير ۱۳۹۲
سپاس خوب وبجا بوب
باقالی
۱۰:۰۹ ۲۱ تير ۱۳۹۲
اینا که همه میدونن
hassan
۰۹:۳۸ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون خیلی خیلی مفید و مثمر ثمر بود
ابیز
۰۹:۲۳ ۲۱ تير ۱۳۹۲
درود بر سربازان گمنام امام زمان عج بسیار مفید بود برای سلامتی رهبر عزیز صلوات
لوک بدشانس
۰۹:۱۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
با سلام و سپاس
من یک فرد مبتدی در زمینه استفاده از رایانه هستم لطفا راجه به دیورا آتش انواع ویروس کش ها و یک سری برنامه ها در بازار به عنوان نابود کننده تروجان ها و ... هستند اطلاعات بیشتری قرار دهید و همچنین راجع به رمز عبور برای جلوگیری از ورود هکرها به رایانه و همچنین چگونه می شود فهمید شخصی از طریق اینترنت رایانه ام را حک می کند یا نه اگر متوجه شدم چگونه می توان پیگیری کرد؟ ممکن است تا به حال هزاران نفر رایانه مرا حک کرده باشند اما نمی دانم چگونه متوجه ورود فرد داخل رایانه ام شوم
saeid
۰۸:۱۳ ۲۱ تير ۱۳۹۲
دمتون گرم که دنیا رو همیشه حیرت زده می کنید
محمد
۰۵:۱۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون
hassan
۰۵:۰۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
کاش این مطالب خوب باهمکاری سیما وهنرمندان بطورنامحسوس درمحتوای سریال های پرمخاطب گنجانده شودو به اطلاع مردم برسد.
محمد
۰۴:۳۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون
هموطن
۰۴:۱۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
پرسنل گمنام و زحمتکش وطن عزیزمان ، ای کسانیکه شب و روز بخاطر چشمان باز شما عزیزان ، ما خواب و آرامش داریم .
دست شما خوبان را میبوسم . پاینده باشید .
حمید
۰۳:۵۸ ۲۱ تير ۱۳۹۲
دم همه ی سربازان گمنام امام زمان عج گرم،پرچمتون بالاست
ما که به احترام شما خبردار وایسادیم
یا حسین ع
علیرضا
۰۳:۲۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
واقعا چیزایی بود که باید میدونستم
vahid
۰۳:۱۴ ۲۱ تير ۱۳۹۲
قابل توجه بود.ممنون
سفیر
۰۳:۰۹ ۲۱ تير ۱۳۹۲
بیشتر مربوط به پلیس پیشگیری از چرایم اینترنتی مربوط می شد تا وزارت اطلاعات اما بازم ممنون که اطلاع رسانی کردن .
این هم وبگاه و یکی از راه های ارتباطی وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران.
www.vaja.ir
مهران
۰۲:۱۶ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون خوب بود
ناشناس
۰۱:۵۵ ۲۱ تير ۱۳۹۲
عالي سربازان گمنام خدا قوت
ناصر
۰۱:۳۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
از برنامه ریزان و اموزشدهندگان که بسیار اموزنده بود سپاسگزارم خداوند توفیق تون بدهد انشاالله
mohammad
۰۱:۲۹ ۲۱ تير ۱۳۹۲
سلام
درود بر سربازان گمنام امام زمان
عالی و مفید یود .
ناشناس
۰۱:۱۲ ۲۱ تير ۱۳۹۲
دستتون درد نکنه،ممنون از راهنمائیتون
عابدی
۰۱:۰۷ ۲۱ تير ۱۳۹۲
نینهایت سپاسگزارم
0761
۰۱:۰۳ ۲۱ تير ۱۳۹۲
تشکر و ممنون از نکاتی که گقتی اطلاع رسانی میکنیم
ali
۰۰:۵۱ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون عالی بود استفاده کردیم
40000
۱۱:۵۰ ۲۱ تير ۱۳۹۲
ممنون عالی بود استفاده کردیم