سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منوی افطار دومین روز ماه رمضان؛

نان سبوس دار+...

روزه داران براي وعده افطاري خود اصول تغذيه درست را رعايت كنند تا دچار مشكل نشوند.

خدیجه  رحمانی،  متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: در وعده های افطاری  خود باید دقت فراوان داشته باشیم و در هر وعده ، هر یک از غلات، پروتئین زود هضم  از جمله نان های سبوس دار وجود داشته باشد.

رحمانی عنوان کرد: استفاده از یک لیوان چای کم رنگ و پنیر کم چرب و کم نمک با خیار و گوجه می تواند بهترین وعده افطاری باشد.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: علاوه بر افطاری پروتئین دار و زود هضم می توان به جای خیار و گوجه از سبزیجات تازه و گردو استفاده کرد.

وی افزود: پنیر کم چرب، خیار و گوجه با چای کم رنگ همراه با یک وعده افطاری سالم  به شمار  می آید که نباید بیش از حد پرخوری کرد.

رحمانی در پایان گفت: استفاده از سوپ ها و آش های پر حبوبات توصیه نمی شود ولی می توان از سوپ های رقیق، فرنی و شیر برنج مصرف کرد./ع2
برچسب ها: سبوس ، افطار ، وعده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.