سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساري/

متوسط تولید مرکبات مازندران از مرز 19 تن در هکتار گذشت

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی مازندران گفت: برای نخستین بار در کشور متوسط تولید مرکبات استان مازندران از مرز 19 تن در هکتار گذشت

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، یحیی ابطالی یکی از دستاوردها و توفیقات بخش کشاورزی استان مازندران در سال گذشته را افزایش 10 درصدی تولید محصول مرکبات و دستیابی به تولید بالغ بر 2 میلیون تن اعلام کرد.

ابطالی افزود: بازسازی و اصلاح باغات سنتی و کم‌بازده، افزایش بهره‌وری منابع و عوامل تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و بهره‌وری آب مصرفی در کشاورزی به ویژه توسعه سیستم آبیاری قطره‌ای، تغییر شیوه مدیریت تغذیه، کاهش ضایعات، ارتقای کیفیت تولیدات باغی، استفاده از یافته‌های پژوهشی در باغ‌ها و بکارگیری کارشناسان ناظر در محصولات باغی از جمله عوامل موثر در دستیابی به این موفقیت بوده است.

وی در ادامه اعلام کرد: در این راستا در سال گذشته حدود 150 میلیارد ریال تسهیلات از محل ستاد توسعه بخش کشاورزی به این امر اختصاص یافت که عامل بسیار مهمی در کاهش شکاف تولید و افزایش متوسط تولید استان خواهد بود.

این مسئول در پایان گفت: برای نخستین بار در کشور متوسط تولید مرکبات استان مازندران از مرز 19 تن در هکتار گذشت./ج1

برچسب ها: مرکبات ، تسهیلات ، ساری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.