سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

روزه را با شرینی های طبیعی باز کنید

یک کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی گفت: روزه را با شرینی های طبیعی باز کنید چرا که شیرینی های مصنوعی باعث افزایش غلظت مایعات خون می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


علی اشرف رشیدی گفت: خوردن این نوع شیرینی جات مصنوعی باعث افزایش غلظت مایعات بدن می شود لذا توصیه می شود تا جایی که امکان دارد از مصرف این مواد پرهیز شود و به جای آن خرما و دیگر مواد شیرین طبیعی استفاده شود.


وی با تاکید بر خوردن میوه و سبزیجات در وعده سحر و افطار، اظهار کرد: از خوردن غذاهای گوشتی، پرادویه و سرخ کردنی حتی الامکان پرهیز شود زیرا باعث تشنگی بسیار فرد روزه دار می شوند.

وی خوردن و مصرف لیموترش را راهی موثر برای پیشگیری از تشنگی و گرمازدگی دانست و گفت: ریختن چند قطره آب لیمو در چای کم رنگ نیز کمک کننده است.

وی با بیان اینکه حدود 70 درصد از بدن ما را آب تشکیل می دهد، افزود: از دست دادن آب بدن سبب تضعیف بدن و عوارض و پیامدهایی چون سرگیجه و سردرد می شود.

وی اظهار کرد: مواد مغذی و معدنی از دست رفته بدن در طول روزهای طولانی و بلند تابستان را باید با وعده های افطار و سحر به طور اصولی تامین کرد.

این کارشناس ارشد تغذیه گفت: روزه داران با توجه به همزمانی ماه مبارک رمضان با فصل گرم تابستان باید تا جایی که می توانند برای جلوگیری از کاهش آب بدن از منزل خارج نشوند و تا حدامکان در طول روز از قرار گرفتن در مقابل نور خورشید پرهیز و از پوشش کلاه استفاده کنند.

وی تاکید کرد: روزه داران از انجام فعالیت های ورزشی سنگین پرهیز کنند و زمان فعالیت ورزشی را یک ساعت مانده به افطار موکول نمایند.

رشیدی ادامه داد: در ماه مبارک رمضان نباید روزه را با آب بسیار سرد و یا نوشیدنی بسیار داغ و نوشابه های گازدار باز کرد چرا که به دستگاه گوارش آسیب می رساند.

وی با بیان اینکه کمبود آب بدن باید در فاصله میان افطار و سحر بتدریج تامین شود، خاطرنشان کرد: نوشیدن آب زیاد در هنگام سحر تاثیری در پیشگیری از تشنگی ندارد، زیرا بدن آب اضافی را دفع می کند./س

برچسب ها: کرمانشاه ، روزه ، باز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.