سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رمضان در فرانسه؛

مساجد یک لحظه از مومنان خالی نمی شود

در کشور فرانسه براساس آمار در سال ۲۰۰۹ بیش از ۷۰ درصد مسلمانان در ماه مبارک رمضان روزه داری کردند، حضور انها در مساجد کشور به بیش از دو برابر در این ماه افزایش می یابد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از «خبرگزاری فرانسه» در محله های مسلمان نشین شهرهای فرانسه ماه مبارک رمضان کاملا مشهود و با تغییرات جدی ای روبرو است.


در این ماه رستوران های این مناطق غذاهای حلال و مطابق با سفره افطار و سحر سرو می کنند.


حضور پررنگ مسلمانان در مساجد شهرهای فرانسه از جنبه های چشمگیر ماه مبارک رمضان است.


آخرین آمار رسمی منتشر شده از آیفوپ نشان میدهد در سال 2009 بیش از 70 درصد مسلمانان فرانسه روزه دار بودند که این میزان طی 20 سال گذشته بیشترین نسبت از مسلمانان روزه دار را نشان می دهد.


احمد اوگراس، رئیس کمیته همکاری مسلمانان ترک و فرانسه در این باره اظهار داشت : دولت فرانسه همواره از فعالیت اسلامی مسلمانان در ماه مبارک رمضان غافلگیر می شود.


در ماه مبارک رمضان بسیاری از روزه داران حقوق بگیر در فرانسه تعطیلات سالیانه خود را برای این ماه نگه می دارند و تقریبا کار خود را به ساعت های محدود تغییر می دهند.


مدارس اسلامی در فرانسه عید فطر را جشن می گیرندو این روز را تعطیل می کنند، امتحانات در ماه مبارک رمضان در مدارس اسلامی به تعویق می افتد./ي2
برچسب ها: مسجد ، رمضان ، فرانسه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.