سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک روانپزشک :

5/2 درصد جامعه به اختلالات خلقي مبتلا هستند

یک روانپزشک گفت : اختلالات خلقي به دو صورت خفيف تا شديد 5/1 تا 5/2 در صد جامعه را درگير مي كنند.

دكتر سيد علي مياني متخصص روانپزشکی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه شادی بیش از حد و یا افسردگی بدون دلیل را اختلالات خلقی می گویند گفت : پرحرفی ، پرتحرکی ، بی خوابی ، ولخرجی و ... از جمله علائم اختلالات خلقی مانیک هستند .

وی با اشاره به اینکه اين اختلالات معمولا در سنين جواني ظهور مي كنند كه جنبه ژنتيك آن غالب است افزود: اگر والدين دچار اين مشكل باشند فرزند آنها 85 تا 90 درصد به اين اختلالات مبتلا خواهد شد .

این متخصص روانپزشکی اظهار کرد : درمانهاي اين اختلالات علاوه بر درمانهاي  دارويي، روانشناختي نيز هستند كه به استفاده از ابزارهايي مانند شوك پيگيري مي شود .

وی با بیان اینکه اختلالات خلقي به دو صورت خفيف تا شديد 5/1 تا 5/2 در صد جامعه را درگير مي كنند تصریح کرد :نوع دوم اختلالات خلقي را افسردگي است که بي حوصلگي، مبهوت بودن، نداشتن انگيزه كار و زندگي ، بي ميلي به مسائل زندگي از جمله علائم این نوع افسردگی می باشند.

دكترمياني دارا بودن احساس گناه ، افكار نيستي  تا سر حد خودكشي  را از ديگر علائم اختلالات خلقي از نوع افسردگي برشمرد و بيان داشت : در اين مورد بيمار با كاهش كارايي و در مواردي عدم كارايي مواجه مي شود كه خود را مقصر و ناتوان مي پندارد .

وي در پايان خاطر نشان كرد : اين بيماريها درمان مخصوص به خود را دارند كه علاوه بر داروهاي ضد افسردگي بايد تحت روان درماني قرار بگيرند./س
برچسب ها: ژنتیک ، اختلال ، خلقی ، روانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.