سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رونمايي از طرح ملي بازار هوشمند آهن آلات (بها)/ كاهش هزينه هاي مبادله كالا با اجراي طرح بها

معاون توسعه فناوري اطلاعات و تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت، رونمايي از طرح ملي بازار هوشمند آهن آلات را فصلي جديد در توسعه تجارت الكترونيك دانست و گفت: اين اقدام در راستاي تنظيم بازار، ثبات قيمتها و كاهش هزينه ها انجام مي شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران ،« محمد صادق مفتح » در مراسم رونمايي از طرح ملي بازار هوشمند آهن آلات (بها)، با اشاره به اينكه امروزه فراهم كردن سرويس هاي الكترونيكي مورد نياز براي تسهيل فضاي كسب و كار بنگاههاي اقتصادي امري اجتناب ناپذير است تصريح كرد: در حال حاضر پرداختن به اصل تجارت الكترونيك در كشور  به يك ضرورت در كشور تبديل شده است چرا كه براي توسعه اقتصاد و گسترش ارتباط جهاني ناگزير به اين امر هستيم.

وي با بيان اينكه پرداختن به موضوع تجارت كالاهايي كه بيشترين عموميت را در مصرف دارند نيازمند توجه خاص است افزود: كالاهايي مثل آهن از اين دسته اند چرا كه ما در صنعت فولاد با يك بازار 30 هزار ميليارد توماني در سال مواجه ايم كه دراين زمينه علاوه بر توسعه كيفي بازار نيازمند به روز كردن و استفاده از فناوريهاي جديد دراين صنعت هستيم تا بتوانيم هزينه هاي مبادله را كاهش دهيم.

به گفته مفتح؛‌ كشور زماني با توليد 2 ميليون تن فولاد روبرو بوده اين در حالست كه امروزه ما در آستانه رسيدن به ظرفيت توليد 45 ميليون تن فولاد هستيم از اين رو بايد در زمينه بازار فولاد به توسعه بيشتر فكر كنيم.

وي در ادامه راه اندازي اين طرح را نقطه عطفي در ارتقاي جايگاه تجارت الكترونيك ذكر كرد و گفت:  اين سامانه مي تواند سهم مناسبي را در بازار به خود اختصاص دهد .

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت همچنين اظهار كرد: در مراحل بعدي، اجراي اين طرح در حوزه صنعت پتروشيمي و دارو نيز جزء برنامه هايي كه بايد دنبال شود چرا كه به كاهش قيمت تمام شده  كالاها براي مصرف كننده منجر خواهد شد.

وي ابراز اميدواري كرد؛‌ با انجام اين طرح، توليدكننده ارتباط مستقيمي با مصرف كنندگان نهايي پيدا و بتواند در بستري امن وارزان نسبت به تامين كالاي مورد نياز خود اقدام كند.

مفتح در بخش ديگري از سخنان خود ضمن قدرداني از بانك پاسارگاد به دليل باز كردن چتر حمايتي و عقد تفاهم نامه با وزارتخانه پيرامون اجراي اين طرح افزود: تلاش مي كنيم  تا در فضايي بدون نگراني به انجام معاملات بپردازيم و فرايند نقل و انتقالات را به راحتي و با شفافيت كامل در اين سيستم شاهد باشيم.

معاون توسعه فناوري اطلاعات و تجارت الكترونيكي وزارت صنعت، معدن و تجارت تاكيد كرد: ارگ بتوانيم فولاد، پتروشيمي و دارو را مجهز به ابزار تجارت الكترونيك بكنيم مي توانيم در غرب آسيا مقام اول را از آن خود سازيم.

وي اقداماتي از اين دست را در توسعه تجارت الكترونيك كشور و ايجاد بازاري شفاف و روشن و  با معاملات قابل نظارت موثر دانست و آن را در موفقيت اين طرح براي شناسايي و  جا انداختن در بازار موثر خواند.

انتهاي پيام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.