سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/

خرما،حاوی ۶ ویتامین

خرما میوه ای بهشتی است و در ماه مبارک رمضان مصرف بیشتری دارد. توصیه شده است افطار را با خوردن ۲ تا ۳ عدد خرما آغاز کنید تا قند بدن تامین شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، یکی از شایع ترین علت های سردرد یا سرگیجه در ماه رمضان،افت قند خون است بنابراین مصرف خرما توصیه شده است.

خواص

خرما انرژی زاست و به آسانی هضم و جذب می شود.

خرما حاوی ۶ نوع ویتامین و ۱۵ نوع ماده معدنی است. سرشار از کلسیم، فسفر،آهن، منیزیم و پتاسیم است.

فیبر موجود در آن به هضم غذا کمک می کند و از یبوست پیشگیری می کند،مقدار کمی چربی دارد، فاقد کلسترول است و برای سلامت قلب مفید است.

۲تا۳ عدد خرما حدود ۷۰ کالری دارد و یک وعده میوه به حساب می آید.

حتی مبتلایان به دیابت می توانند روزانه مقدار کمی خرما بخورند.

مصرف ویتامین A موجود در خرما برای پیشگیری از شب کوری ضروری است.

مصرف خرما نیاز روزانه بدن به کلسیم را تامین و از پوکی استخوان و درد مفصل پیشگیری می کند./س

برچسب ها: خرما ، حاوی ، ویتامین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.