سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سرمايه گذاران گردشگري يارانه دريافت مي کنند

يارانه سرمايه گذاراني که اعتبار ساخت پروژه را مستقل تامين کنند، به طور کامل پرداخت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، مجيد ابوالفتحي معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري، امروز که در مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد با حضور معاونان و مدیران کل ستادی و استانی در راستاي ارائه گزارش عملکرد 8 ماه سازمان میراث فرهنگی برگزار شد، با اشاره به اهداف تاسيس اين معاونت  سرمايه گذاري گفت‌: اين معاونت از سال 86 با هدف رشد و توسعه و تسهيل سرمايه گذاري در اين حوزه تشکيل شده است.

وي با اشاره به آمار 8 ماهه اخير معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي، گفت: 1168 منطقه نمونه گردشگري تا به امروز مصوب شده که از اين آمار تصويب 7 منطقه قبل از سال 84 اتفاق افتاده است.

وي ادامه داد: عمليات اجرايي مناطق نمونه گردشگري به 100 مورد رسيده که تا سال 84 تنها عمليات اجرايي يک منطقه نمونه انجام شده بود.

وي در ادامه افزود: تا به امروز 912 منطقه نمونه گردشگري مطالعات امکان سنجي انجام شده است.
 
وي در خصوص روستاهاي هدف گردشگري، اظهار داشت:‌1100 روستاي هدف گردشگري، 153 مورد مطالعه روستا هدف گردشگري تا به امروز صورت گرفته است. 

ابوالفتحي با اشاره به آمار وجود 3 هزار مجتمع هاي بين راهي در کشور، تصريح کرد:‌ 2 هزار و 74 واحد مجتمع بين راهي تا سال 84 و در دولت نهم و دهم 926 واحد احداث شده است.

معاون سرمايه گذاري و تامين منابع سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري،‌ اعتبار زيرساختي براي پروژه هاي گردشگري را 265 ميليارد تومان اعلام کرد و گفت: 260 ميليارد تومان از اين اعتبارات در دولت نهم و دهم تامين شده است.

وي ادامه داد:‌ بخش خصوصي در جهت توسعه زير ساخت ها 36 ميليارد تومان کمک فني و اعتباري اختصاص داده شده که 34 ميليارد تومان آن از سوي دولت نهم و دهم تامين شده است.

ابوالفتحي با اشاره به 7.5 ميليارد تومان براي انجام مطالعات و ايجاد اردوگاه هاي و مجتمع هاي خدمات گردشگري پرداخت شده، افزود: 31 ميليارد تومان اعتبار براي ساخت سرويس هاي بهداشتي و 2100 ميليارد تومان به 2 هزار و 425 پروژه تاسيسات گردشگري در دولت نهم و دهم پرداخت شده است.

وي ادامه داد:‌ 12.5 ميليارد تومان براي تجهيز 25 مدرسه در راستاي بهره برداري گردشگري پرداخت شده است.

وي افزود: 102 ميليارد تومان مطالعه امکان سنجي و شناسايي و ايجاد زيرساخت هاي گردشگري در مناطق نمونه گردشگري، 3 ميليارد تومان در جهت تامين زيرساخت روستاهاي هدف گردشگري بوده سرمايه گذاري اختصاص يافته است.

وي با اشاره 250 ميليارد تومان 5 درصد اعتبارات تملک دارايي استان ها براي توسعه بخش ميراث فرهنگي بوده است، ادامه داد:‌ 13 ميليارد تومان انجام مطالعه طرح هاي جامع و تفضيلي قطب هاي گردشگري صرف شده است.

وي در ادامه ارزش ريالي سرمايه گذاري و اعطاي اعتبار پروژه هاي گردشگري ميراث فرهنگي و صنايع دستي 2895 ميليارد تومان عنوان کرد.

وي در ادامه با اشاره به اقدام موثر دولت نهم و دهم در ارائه روش هاي جايگزين تسهيلات بانکي براي سرمايه گذاران، گفت: بايستي رابطه سرمايه گذاران با اخذ تسهيلات بانکي به حداقل برسد که در پي آن روش جايگزيني چون مالکيت زماني (در طول بهره برداري پروژه ها) و سرويس آپارتمان ها و ويلا ها (قبل از ساخت)، در سايه حل مشکل مالي و تضمين بازگشت سرمايه و ... قطع وابستگي سرمايه گذاران به منابع بانکي و توجيه پذيري پروژه ها را به همراه خواهد داشت.

وي در ادامه با اشاره به مشوق هاي بخش سرمايه گذاري در صنعت گردشگري، اظهار داشت: يارانه سرمايه گذاراني که اعتبار ساخت پروژه را مستقل تامين کنند با پيگيري سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري و مصوبه هيات دولت ، به طور کامل پرداخت و گام موثري در جهت توسعه سرمايه گذاري در اين صنعت برداشته خواهد شد.

انتهاي پيام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.