سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سس چرب ذرت مکزیکی عامل اصلی گرفتگی رگ های قلبی

سس چرب در ذرت مکزیکی عامل اصلی گرفتگی رگ های قلبی می شود.

سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر بخواهیم ذرت مکزیکی را با سایر میان وعده ها مقایسه کنیم در واقع یک میان وعده ی نسبتا خوبی است و البته گاهی اوقات مضراتی برای بیماران قلبی عروقی دارد. 

وی افزود: البته اگر ذرت مکزیکی را با نمک کمتر و روغن زیتون به جای روغن جامد استفاده کنند و در واقع موادی را که در ذرت مکزیکی استفاده می کنند آب پز شود و بعدا مورد استفاده قرار گیرد. 

وی خاطر نشان کرد: از سس چرب در ذرت مکزیکی استفاده نشود چرا که استفاده بسیار از آن باعث گرفتگی رگ های قلبی می شود./ح

برچسب ها: سس ، ذرت ، رگ قلب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.