به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ فلافل به دلیل قیمت نسبتا ارزانی که دارد طرفداران زیادی پیدا کرده است و اکثر رستوران ها برای جلب مشتری دکه هایی را در کنار خیابان ها فقط به فروش ساندویچ فلافل اختصاص داده اند.
البته فلافلی ک در اروپا و آمریکا طبخ می شود کمی متفاوت است و آن ها حتما از سبزی های تازه و خشک در تهیه فلافل استفاده می کنند و آن ها فلافل را به صورت توپی که داخل آن خالی است درست می کنند و از فلافل و ادویه های مختلف در پخت آن استفاده می نمايند.
رستوران ها هم اکنون مشتریان خود را از دکه های کوچک پیدا می کند و معتقدند فلافل غذایی سنتی است که باید در محیط های شلوغ و کم جا سرو شود.