به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران حسن شریفی اظهار داشت: عشایر استان طی سه ماهه نخست امسال یک هزار و 250 تن گوشت قرمز تولید کردند که این میزان 20 درصد گوشت قرمز استان را شامل میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر عشایر استان 350 هزار راس دام در اختیار داشته و سهم عمدهای در تولید گوشت قرمز را بر عهده دارند.
رئیس اداره امور عشایر استان مرکزی با بیان اینکه هم اکنون چهار زیست بوم برای عشایر وجود دارد، خاطر نشان ساخت: این زیستبومها شامل زیست بوم ساوه – نوبران، زیست بوم زرندیه- خرقان و زیست بوم راوه- دلیجان،زیست بوم قره کهریز- خمین است.
شریقی ادامه داد: در سه ماهه نخست امسال علاوه بر تولید یک هزار و 250 تن گوشت قرمز یک هزار تن شیر، 700 تن کنسانتره دام، 200 تن فرآوردههای دامی تولید کردهاند.
وی افزود: عشایر علاوه بر تولید محصولات خوراکی در تولید قالی و قالیچه، گلیم و زیلو، ورنی و جاجیم، چادر، حصیر، خورجین و توبره، کلاه، دستکش، جوراب، گیوه و پاپوش نیز فعالیت دارند.
رئیس اداره امور عشایر استان مرکزی جمعیت عشایر استان را پنج هزار نفر اعلام و تصریح کرد: 90 درصد جمعیت عشایر در شهرستان ساوه و زرندیه و مابقی در شهرستانهای دلیجان و خمین زندگی میکنند .