سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرانرژي‌ترين مواد غذايي جهان

دانشمندان با تفكيك گروه‌‌هاي غذايي از يك‌ديگر توانسته‌اند پرانرژي‌ترين مواد غذايي در جهان را شناسايي كنند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ آجيل، ماهي، گوجه‌فرنگي، بلغور و گندم از پرانرژي‌ترين مواد غذايي محسوب مي‌شوند كه حتما بايد در سبد غذايي افراد قرار گيرند.

دانشمندان در طول 6 سال و با بررسي كالري‌هاي مختلف مواد غذايي و با شناسايي كامل نيازهاي بدن به موادغذايي توانسته‌اند تمام نيازهاي بدن را به يک برنامه مواد غذايي كامل و صحيح بشناسند.

ماهي حاوي امگا 3 فراواني است كه مي‌تواند به پيشگيري از بروز بسياري از سرطان‌ها در بدن كمك كند و حافظه و ذهن را پرورش دهد تا عملكرد بهتري داشته باشند.

گوجه‌فرنگي از ديگر مواد  غذايي است كه سرشار از انرژي است و دانه‌هاي آن مي‌توانند به سيستم دفاعي بدن كمك كند و گوجه فرنگي از بروز بسياري از باكتري‌ها و ويروس‌ها به بدن جلوگيري مي‌كند.

مغزها به ويژه بادام(هندي، زميني) سرشار از آهن و فيبر هستند و افراد حتما بايد تعداد مشخص و معيني از آنها را مصرف كنند گراني بادام نبايد باعث شود تا افراد خوردن آن‌ها را كنار بگذارند.
بلغور ، جو و گندم به دليل فيبر، ويتامين و املاحي كه دارد هم از مواد غذايي پرانرژي محسوب مي‌شوند كه ميزان انرژي زيادي را براي بدن خود فراهم كند.
برچسب ها: گوجه فرنگی ، جو ، ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.