سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توقف در بیوتکنولوژی باید جبران شود

در عرصه بیوتکنولوژی دچار توقف هستیم و تمام تلاشمان باید برای سرعت بخشیدن برای پیشرفت در این عرصه باشد.

دکتر محمد ملبوبی، رئیس انجمن بیوتکنولوژی در گفتگو با خبرنگار ببهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بیوتکنولوژی یا زیست فناوری یک حوزه بزرگ فناوری است که در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند که ضرورت دارد که هر چند وقت یکبار افراد دور هم جمع شده و تبادل نظر کرده و راه کارهایی را برای پیشرفت آن در کشور پیدا کنند.

وی گفت: از نظر جهانی زیست فناوری در حال تحول چشمگیری است که می تواند بیوتکنولوژی را متحول کند. سه سال اخیر 20 هزار پروژه ژنوم در دنیا انجام شده این به این دلیل است که روش های تولید اطلاعات در بیوتکنولوژی ارزان و در دسترس عموم قرار گرفته است.

ملبوبی تصریح کرد: داشتن این حجم اطلاعات سرعت بیشتری در معرض فناوری ها از جمله روش های تشخیص و درمان بیماری ها تولید محصولات بیوتکنولوژی مانند گیاهان تراريخته ایجاد خواهد کرد.

وی ادامه داد: غفلت از این امر باعث می شود که کشور در این زمینه عقب بماند و موجب تهدید امنیت غذایی و سلامت کشور می شود.

ملبوبی عنوان کرد: در حوزه ملی دوره رکود شدیدی را به خصوص در پنج سال اخیر پشت سر گذاشته ایم امیدواریم با تغییرات مدیریت کلان سر رشته امور به دست افراد توانمند و جهادگر قرار گیرد تا کشور را در این حوزه فناوری موفق ببینیم.

وی خاطرنشان کرد: ما در این عرصه دچار توقف هستیم و باید تمام سعی و تلاشمان برای به حرکت در آمدن و سرعت در این علم باشد و این توقف باید جبران شود./ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.