سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

افزایش سطح زیر کشت زعفران از استراتژی های توسعه کشاورزی شهرستان مرند

فرماندار شهرستان مرند گفت: پسته و زعفران جزو محصولاتی هستند که در سال های اخیر کشت آنها در شهرستان مرند رواج یافته است و به علت مقاومت به خشکسالی وتوقع کم آب، می توانند در افزایش سطح زیر کشت در این شهرستان موثر واقع شوند.

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، رضوانی در جمع کشاورزان شهرستان مرند، با اشاره به اینکه طی سال گذشته 17 هکتار به سطح زیر کشت زعفران و10 هکتار به سطح زیرکشت پسته در شهرستان مرند افزوده شده است گفت: از هر هکتار زمین زعفران درسال به طور متوسط چهارکیلوگرم زعفران برداشت و با احتساب قیمت 30 الی 35 میلیون ریالی آن، بعد از کسر هزینه های تولید، بالای100 میلیون ریال درآمد داشته والبته در بعضی مزارع نیز تا 8 کیلوگرم زعفران از یک هکتار برداشت شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید به این نکته که توسعه کشت زعفران در این شهرستان، با توجه به تجارب موجود و عملکرد مطلوب تولید آن در اراضی زیر کشت، از توسعه خوبی در طی سال‌های گذشته برخوردار بوده است، اضافه کرد: با توجه به این موضوع که کشت این محصول با نیاز آبی کم و امکان گسترش سطوح زیر کشت آن می‌تواند در توسعه کشاورزی این شهرستان نقش مهمی را داشته باشد، باید در کارگروه استانی برای ایجاد امکان آن، برنامه‌ریزی لازم به همراه صدور مجوزهای لازم صورت پذیرد.

فرماندار شهرستان مرند با تقدیر از تلاش های سازمان جهادکشاورزی استان در ایجاد زمینه لازم برای توسعه آبیاری تحت فشار و با اشاره به سطوح زیر کشت 2 هزار و 500 هکتاری محصول گوجه فرنگی در این شهرستان گفت: توسعه آبیاری تحت فشار در این سطوح، بخش اعظمی از آب مورد مصرف در بخش زراعی این شهرستان را کاهش داده و آب صرفه‌جویی شده از این طریق می‌تواند امکانات توسعه این بخش را در میان مدت فراهم کند.

رضوانی تصریح کرد: بر همه لازم خواهد بود با تعامل و همکاری تنگاتنگ با سازمان جهادکشاورزی استان، این نهاد متولی توسعه بخش کشاورزی را در دستیابی صحیح و درست به اهداف تعریف شده در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی یاری کنند./س

برچسب ها: سطح ، کشت ، زعفران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.