سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

21تن گوشت ماهي خاوياري در استان مركزي توليد شد

مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي گفت: ۲۱ تن گوشت ماهي خاوياري در سه ماهه اول امسال دراستان تولید شد.

 

اكبري در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: شش و نيم درصد گوشت ماهيان خاوياري كشور در اين استان توليد مي شود.
وي ادامه داد: بهره برداري از يك واحد توليد ماهيان خاوياري با ظرفيت بيش از پنج تن گوشت و استحصال يك تن خاويار از جمله فعاليتهاي اين مديريت در سه ماه اول سال جاري بوده است.
مدير شيلات و آبزيان سازمان جهاد كشاورزي استان مركزي افزود: در اين واحد، ۱۵ هزار قطعه فيل‌ ماهي كه از انواع برتر ماهيان خاوياري است رهاسازي شده است.
اكبري خاطر نشان كرد: بر اساس برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، در سال‌جاري دو هزار و ۵۴۰ تن ماهي پرورشي در استان توليد خواهد شد كه به منظور توليد اين ميزان ماهي تمام استخرهاي دو منظوره به كار گرفته خواهند شد.
وي بيان كرد: در سه ماه نخست امسال پنج ميليون و ۶۷۰ هزار قطعه بچه ‌ماهي در واحدهاي آبزي پروري استان رهاسازي شده است.
اكبري با بيان اينكه در سه ماهه نخست امسال ۹ ميليون و ۱۰۰ هزار قطعه بچه ماهي قزل‌آلا در استان توليد شده، افزود: اين ميزان نسبت به مدت مشابه قبل ۶۰ درصد افزايش يافته است.
وي ادامه داد: ۳۴ واحد تكثير و پرورش ماهيان زينتي در استان مركزي وجود دارد كه از نظر تنوع توليد، شهرستان محلات رتبه نخست در كشور را در اختيار دارد.
اكبري گفت: هم‌اكنون ۴۰ گونه ماهي زينتي در محلات پرورش مي‌يابد./ب

برچسب ها: ماهی ، خاویاری ، تولید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.