به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
مهندس شهريار قاسمي افزود: سمپاشي انجام شده با هدف کاهش جمعیت سن بازگشتی به اماکن بوده و در روستاهای کهرار موقوفه،گاوشان،هفت چشمه،دوکانه و سانبل درود فرامان؛ با بکارگیری 5 دستگاه سمپاش و مصرف 82 لیتر حشره کش دلتامترین مبارزه صورت گرفته است.
مهندس قاسمی در ادامه گفت: سن غلات یکی از آفات مهم گندم و جو در سطح شهرستان کرمانشاه میباشد و در صورتیکه کنترل مناسبی روی این آفت اعمال نگردد می تواند خسارت کمی و کیفی زیادی به محصولات تولیدی وارد نماید .
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان کرمانشاه در خصوص آفت سن گندم گفت:اين گونه مهم ترين آفت مزارع گندم و جو استان و شهرستان کرمانشاه به شمار مي آيدکه سطح مبارزة شيميايي با سن گندم در 25 سال اخيرروند فزاينده اي داشته است.
وي در پایان گفت: تخريب مراتع و توسعة ديم زار ها خصوصآ در غرب كشور از مهم ترين دلايل گسترش مناطق انتشار و طغيان سن گندم در سال هاي اخير بوده است و مهم ترين عامل افزايش جمعيت و طغيان سن گندم در 25 سال اخير، تخريب مراتع( خصوصآ در ديم زارهاي كشور) و كشت گندم و جو در مراتع تخريب شده بوده است و اين كار در افزايش وزن، افزايش ميزان تخم ريزي و تبديل سن هاي ساكن مراتع به سن هاي مهاجر، موثر بوده است./س