سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انتقاد از شهردار سن‌دیگو برای حضور در جمع منافقین

روزنامه «یوتی سن‌دیگو » با انتشار گزارشی از حضور شهردار این شهر در تجمع اخیر منافقین در ویلپنت پاریس و به خصوص عدم ارائه توضیحات از سوی وی پیرامون این سفر انتقاد کرده است.

به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی هابیلیان (خانواده شهدای ترور کشور)، این روزنامه نوشت: باب فیلنر روز پنجشنبه از پاریس برگشت ولی از پاسخگویی به سوالات درباره مسافرتش و اینکه چه کسی هزینه‌های آن را پرداخت کرده سرباز زد و تنها به همین قدر اکتفا کرد که سفرش یک سفر غیرضروری و پرهزینه نبوده است بلکه یک سفر تجاری و برای کارآفرینی در سن‌دیگو بوده است.

یکی از اعضای شورای شهر سن‌دیگو درگفتگو با این روزنامه گفت: اولین سوال من این است که چه کسی این هزینه‌ها را پرداخت می‌کند.

وی افزود: من نمی‌فهمم شهردار سن‌دیگو چه نیازی به حضور در آنجا داشت، فکر می‌کنم او فقط می‌خواست به خاطر موج منفی که علیه وی در رسانه‌ها ایجاد شده باسرعت از شهر خارج شود.

چندی پیش بین فیلنر و دادستان سن‌دیگو اختلافی پیش آمد که به دنبال آن فیلنر با زور یکی از وکلای عالیرتبه را از جلسه شورای شهر اخراج کرد.

این گزارش در ادامه به سفرهای پیشین فیلنر مثلاً سفر وی به پاریس در سال ۲۰۱۱ که عضو کنگره آمریکا بوده اشاره کرد و هزینه این سفر را ۶۵۸۹ دلار دانست که یک گروه وابسته به منافقین آن را تقبل کرده بود.

«لژیستورم» که یک سازمان مستقر در واشنگتن است و به جمع آوری اطلاعات پیرامون کنگره آمریکا می پردازد، هزینه هتلی که فیلنر در آن سفر در آن اقامت داشته را به‌طور غیرمعمولی گران قیمت دانست.

یک نشریه محلی هم در آن زمان با انتشار خبر سفر رایگان فیلنر به پاریس، عکس فتوشاپ شده او را که در پاریس و درحالی که نوشیدنی و کیک در دست دارد چاپ کرد.

پیش از این هم شبکه تلویزیونی سن‌دیگو (KPBS) در گزارشی به حضور اخیر فیلنر در پاریس در زمانی که اختلاف وی با دادستان این شهر به موضوع داغ رسانه‌ها تبدیل شده بود و عدم ارائه توضیحات درباره این سفر از سوی شهردار این شهر پرداخته بود.

گفتنی است؛ زمانی که منافقین در لیست تروریستی آمریکا قرار داشتند، باب فیلنر از افرادی بود که دوشادوش رودی جولیانی و پاتریک کندی و تنی چند از جنگ‌طلبان آمریکایی ازحذف منافقین از این لیست به شدت حمایت می‌کردند.

انتهای پیام/

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.