حسین
علی مددی فوق تخصص گوارش و تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران
گفت: افرادی که به گلوتن موجود در گندم و جو حساسیت دارند و در صورت وارد
شدن این ماده به بدنشان مانند سم عمل می کند بیماری سلیاک دارند.
وی گفت: از علائم شایع ترین این بیماری اسهال ؛یبوست ،مشکلات غددی در سنین بلوغ خصوصا در خانم ها است.
وی
خاطرنشان کرد: حدود هفتصد هزار نفر در ایران به این بیماری مبتلا هستند که
حتی در مواقعی تا بزرگسالی هم توسط فرد بیمار تشخیص داده نمی شود.
وی در پایان افزود: سلیاک حتی از دوره شش ماهگی که کودک به مصرف مکمل های غذایی می پردازند قابل تشخیص است./ع2