علیرضا ابراهیم پور، پژوهشگر پارک علم و فناوری کرمان، در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: اگریزیم ترکیبی معدنی و طبیعی است که مهمترین خصوصیتش PH پایین آن است، چرا که PH اغلب آبهای آبیاری و خاک های کشور ما بیشتر از 7 و حتی 8 است، در حالی که PH اگریزیم 5_4 است، چنانچه بهترین PH جذب عناصر غذایی خاک توسط گیاهان 7_6 است.
وی افزود: با مخلوط نمودن اگریزیم با خاک یا کودهای آلی (حیوانی) قابلیت جذب عناصر غذایی مهمی همچون فسفر، آهن، روی، منگنز و مس افزایش می یابد و البته تحمل گیاهان در برابر تنش های محیطی، آفات و بیماری های گیاهان نیز افزایش می یابد.
ابراهیم پور تصریح کرد: البته مقدار مصرف اگریزیم برای گیاهان متفاوت است، چنانچه نوع گیاهان موجب افزایش یا کاهش میزان مصرف این نوع محصول برای افزایش جذب عناصر غذایی می شود./ح