باقر
مينايي، متخصص طب سنتي در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت:
براي جلوگيري از گرمازدگي در فصل تابستان براي هر مزاجي با توجه به منطقه
زندگي متفاوت است.
وي عنوان کرد: از روشها و مواد غذايي که در کاهش دماي بدن فرد موثر است استفاده شود.
وي
تصريح کرد: استفاده از شربتها، مخلوطي شربت آبليمو و سکنجبين، شربت
آبليمو و سکنجبين و زعفران، شربت بيد مشک و بهار نارنج، مخلوط شربت بيد مشک
و سکنجبين و ليمو ترش از شربتهاي مفيد براي جلوگيري از گرمازدگي در آّب و
هواي خشک کمک فراواني ميکند.
وي افزود: خوردن عرقياتي خصوصا عرقيات کاسني و عرق بهار نارنج براي ميانسالان و کهنسالان مناسب است./ع2