به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دبیر کمیته بهداشت و درمان و امور امدادی ستاد اعیاد شعبانیه با بیان اینکه بیمارستان سیار عاشقان ولایت که با هدف ارائه خدمات درمانی مناسب به زائران و مسافران از 2 تا 3 تیر در محدوده صحن اصلی مسجد مقدس جمکران برپا است، گفت: در مدت 2 روز فعالیت 927 نفر با مراجعه به این بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند.
دکتر محمد جواد باقری انجام پذیرش 15 بیمار اورژانسی و بدحال، 37 مورد بخيه، سوختگی، گچ گیری و آتل در اتاق عمل، انجام 60 مورد آزمایش، 3 مورد احیا قلبی ریوی، عرضه داروی رایگان به 921 بیمار، ارائه خدمات درمانی تخصصی، مامائی و گرفتن نوار قلب را از جمله اقدامات درمانی انجام شده در این بیمارستان برشمرد و افزود: در این مدت 317 نفر از مراجعه کنندگان به این بیمارستان بستری شدند که 126 بیمار در بخش بستری مردان و 191 نفر هم در بخش بستری زنان و 4 بیمار نیز در بخش مراقبت های ویژه (ICU) خدمات درمانی دریافت کردند.
رئیس بیمارستان سیار عاشقان ولایت ادامه داد: دراین مدت 20 بیمار اورژانسی از طریق اورژانس 115 و 3 بیمار نیز از طریق جمعیت هلال احمر در این مرکز پذیرش شدند.
وی فضای این بیمارستان و اطراف آنرا سه هزار متر مربع اعلام کرد و گفت: بیمارستان سیار عاشقان ولایت شامل ۱۱ کانکس و ۱۱ چادر امدادی بزرگ بود که بصورت شبکه ای و از طریق راهروها به هم مرتبط می شدند.
دکتر باقری با بیان اینکه تمام بخشهای تخصصی اولیه یک بیمارستان از جمله آزمایشگاه، داروخانه، اتاق عمل سرپایی، بخش های بستری، ICU و سایر بخش ها در این بیمارستان سیار در نظر گرفته شد، افزود: تعداد 100 تا 150 نیروی انسانی شامل پزشک عمومی و متخصص، کارشناس پرستاری، ماما و سایر نیروهای درمانی و پشتیبانی مورد نیاز در هرشیفت فعالیت داشتند.
دبیر کمیته بهداشت و درمان و امور امدادی ستاد نیمه شعبان با اشاره به اینکه راه اندازی بیمارستان سیار عاشقان ولایت در چهارمین سال متوالی تجربه ارزشمند در جهت بهره گیری از خدمات و امکانات موجود است، تصریح کرد: بیمارستان سیار موجب شد در اوج ترافیک محورهای منتهی به مسجد جمکران از انتقال مصدومان و مجروحان به مراکز درمانی سطح شهر جلوگیری و به بیماران خدمات مناسب تری ارائه شود./ح