سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

ظرفیت تولید گوشت مرغ در کنگاور افزایش یافت

کارشناس مسئول اداره تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: از محل اعتبارات طرح توسعه بخش کشاورزی شهرستان درسالهای گذشته تعداد 12 واحد مرغداری گوشتی ساخته شده كه با اين اقدام 2000 تن به تولید گوشت سفید شهرستان افزوده خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

مصطفی نور زاد افزود: اين واحدها 20 هزار قطعه ای بوده و اعتباری بالغ بر 41 میلیارد ریال براي آنها هزينه شده است.

وي تصريح كرد: با راه اندازی این واحد ها علاوه بر اشتغالزایی 48 نفر 240 هزار قطعه به ظرفیت فعلی اضافه می گردید./ب

برچسب ها: کرمانشاه ، گوشت ، مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.