سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خطر شکلات های مغزدار برای سلامت مینا

یکی از مهمترین دلایل بروز حساسیت های دندانی مصرف برخی از مواد غذایی به ویژه شکلات های مغزدار است که باعث ایجاد سائیدگی دندان و باعث حساس شدن آنها در برابر سرما، گرما، شیرینی و ترشی می شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس بررسی های اخیر متخصصان فرانسوی شکلات هایی که حاوی کارامل و انواع مغز دانه ها هستند هنگام جویدن به سطح دندان چسبیده می شوند و مصرف مداوم آنها باعث ایجاد حساسیت های دندانی و پوسیدگی دندان ها می شود.

به همین دلیل توصیه می شود در مصرف این شکلات ها زیاده روی نکنید حتماً پس از مصرف دندان هایتان را با آب بشویید.

یک مسواک خوب باید 3 تا 4 دسته مو و 10 تا 12 دسته مو از جنس نايلون در طول باشد اما بر خلاف باور عموم مسواک های سخت دندان ها را خوب تمیز نمی کند و باعث سایش و حساسیت دندانی می شوند و پوسیدگی دندان ها را افزایش می دهند.
برچسب ها: شکلات ، دندان ، شیرینی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.