زهره
رمضان پور مجری این طرح در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: امروزه
یکی از مهمترین مسائل تولید غذا در دنیا چگونگی تامین خوراک دام با کیفیت
مطلوب و بطور مستمر است که برآورده کردن این نیاز چالش اصلی پرورش دهندگان
دام و ماهی و طیور به حساب می آید.
وی افزود: محصول فرآوری شده با نام
پودر سبز از جلبک ها و گیاهان دریایی است که حاوی مقادیر بالایی از اسیدهای
آمینه و پروتئین های ضروری است که از مهمترین گونه های گیاهی برای جلبک
هایی که به مقدار انبوه کشت می شود و دارای پروفایل اسیدهای چرب ضروری است
اشاره کرد.
رمضان پور تصریح کرد: پودر سبز مخلوطی از گیاهان آبزی
ابتدایی تا عالی گونه هایی برگزیده از آب شیرین تا اعماق دریاها تشکیل شده
که این محصول ثانویه گیاهی سرشار از پروتئین بوده بطوری که حدود 24 درصد از
ماده آن را تشکیل می دهد./ع2