سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

خواص گزنه و چگونگی مصرف آن

گزنه گیاهی است كه از دوران ماقبل تاریخ نیز وجود داشته و مردم آن زمان از آن برای تغذیه استفاده می كردند

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

گزنه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشك است
  گزنه مو را تقویت كرده و از ریزش موی سر جلوگیری می كند ، حتی در بعضی از مورد موی سر دوباره می روید . برای استفاده از این خاصیت 6 گرم سر شاخه ها و برگها و ریشه گزنه را بتنهایی و یا با 30 گرم چای كوهی در یك لیتر آبجوش ریخته و آنقدر بجوشانید تا حجم مایع به نصف برسد . شبها مقدری از این مایع را به سر بمالید و صبح بشوئید .
برای برق شدن و جلا دادن به موها بعد از شستشوی سر موها را با چای گزنه ماساژ دهید . بدین منظور یك قاشق چایخویر بگ گزنه خشك را در یك لیوان آب جوش ریخته و مدت نیمساعت بگذارید بماند . ماساژ دادن با این چای ، شوره سر را برطرف می كند.
دستگاه هاضمه را تقویت می كند
ادرار را زیاد می كند
برای درمان بیماری قند مفید است بدین منظور یك فنجان چای گزنه را سه بار در رو.ز میل كنید
ترشح شیر را در زنان شیرده زیاد می كند
اخلاط خونی را برطرف می كند
بیماریهای پوستی را برطرف می كند
برای باز كردن عادت ماهیانه از دانه گزنه استفاده كنید
در درمان كم خونی موثر است و تعداد گلبولهای قرمز را زیاد می كند /س
برچسب ها: گزنه ، گیاه ، خواص
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.