سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اردبیل/

استان اردبیل در تولید گوشت سفید به خودکفایی رسید

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: این استان در تولید گوشت سفید پارسال به خودکفایی رسید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / علیرضا توانا امروز در آیین تجلیل از کشاورزان نمونه گرمی افزود: امسال تلاش می شود با برنامه ریزی دقیق و افزایش تولید به صادر کننده گوشت سفید در کشور تبدیل شویم.

وی با اشاره به رشد 111 درصدی تولید عسل استان نسبت به سال های گذشته گفت: استان اردبیل رتبه سوم تولید عسل را در کشور دارد.


معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین در زمینه راه اندازی ایستگاه پرورش زنبور عسل در اردبیل اظهار کرد: در این ایستگاه با اصلاح ژنتیک زنبور های خاصی پرورش داده شده و در اختیار زنبورداران قرار می گیرد.

وی پرورش کرم ابریشم در شهرستان گرمی را از قابلیت های این منطقه دانست.

محمود علایی فرماندار گرمی نیز در این همایش با اشاره به اجرای طرح توسعه پایدار روستایی در این شهرستان گفت: در این طرح از دانش کارشناسان کشاورزی در تخصص های مختلف برای ارتقای کیفیت و بهره وری طرح های کشاورزی در روستاها استفاده خواهد شد.

وی با تاکید بر حداکثر استفاده از ظرفیت های آبی و خاکی گرمی احداث سد را مهم ترین اولویت برای توسعه کشاورزی و ایجاد درآمد در گرمی ذکر کرد.

علایی گفت: با تکمیل سد عمارت 20 هکتار زمین زراعی دیم به آبی تبدیل می شود.

وی افزود: استفاده از فن آوری های نوین در بخش کشاورزی و باغی عامل اصلی بالابردن راندمان تولید است.

فرماندار گرمی همچنین مشکل کمبود آرد را به تمام مناطق استان مربوط دانست و افزود: سهمیه ماهانه آرد شهرستان گرمی نسبت به دیگر شهرهای استان به ازای هر نفر نیم کیلوگرم بیشتر است.


علایی در ادامه کشاورزان را به بیمه کردن مزارع خود در زمان های اعلام شده فراخواند/س.




برچسب ها: اردبیل ، خودکفایی ، در ، تولید ، گوشت ، سفید
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.