سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه روزنامه‌های دوشنبه

از پاداش ده ها ميليوني دولت به مديران منطقه آزاد کيش! تا تلاش برای از بین بردن اسناد جریان انحرافی!

اينديپندنت: اشتباه نکنيد روحاني به جمهوري اسلامي وفادار است،عبدي: اکثر تحليلگران باختند؛پيروز بزرگ، نظام و رهبري بود،ختم رسیدگی به پرونده ۳ نماینده مجلس در دادگاه کیفری،خرمای اسرائیل تحریم شد،تظاهرات علیه مرسی حرام است!،اسناد جریان انحرافی از بین می‌رود،با دستور دولت معادن هم مقصد گردشگري شد،،گراني و بداخلاقي احمدي‌نژاد،دليل پيروزي روحاني،مشايي در كابينه دولت يازدهم ،افراط یک نشریه اصفهانی برای تبلیغ کاندیدای مورد نظرش،از مهمترین اخبار ویژه روزنامه های امروز هستند.

به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،  اخبار ویژه روزنامه های امروز را می توانید در اینجا بخوانید.

*کیهان:
 
اينديپندنت: اشتباه نکنيد روحاني به جمهوري اسلامي وفادار است

«ليبرال‌ها در نهايت ممکن است از حسن روحاني سرخورده شوند».اين مطلب را بي‌بي‌سي از قول روزنامه اينديپندنت نوشت و افزود: منتخب مردم وفادار به حکومت است و اين ممکن است در نهايت ليبرال‌ها را سرخورده کند.روزنامه انگليسي مي‌افزايد: حضور روحاني در فهرست نامزدهاي تاييد شده نشانه آن است که او از سوي حاکميت کسي تلقي نمي‌شود که بخواهد اوضاع را به هم بريزد.

از سوي ديگر آسوشيتدپرس از قول يکي از مخالفان (رسول نفيسي) نوشت: روحاني يک غريبه در حاکميت نيست و پيروزي وي به معناي تضعيف نظام يا ايجاد شکاف جدي تلقي نخواهد شد. نظام خاطرجمع است که وي و ديگر نامزدها، پايه‌ها را به چالش نمي‌گيرند.

جمهوري اسلامي توهم جنبش سبز را به خاک سپرد

شبکه اينترنتي بالاترين که از نقش‌آفرينان اصلي در فتنه سال 88 بود ضمن درج اين مطلب نوشت: گروه‌هايي که مدعي جنبش بودند با شرکت در انتخابات و پذيرش صحت و سلامت آن- آن هم با 976 هزار رأي که قابل جا به جايي بود [7/50 درصد آراي برنده انتخابات]- جنبش سبز را با دستان خود به خاک سپردند و دفن کردند.

بالاترين در مطلب ديگري با بيان اينکه که «کسي متوهم نشود، شخص عوض شده و نه سيستم سياسي» افزود: روحاني نماينده رهبري در شوراي عالي امنيت ملي است.از سوي ديگر گويانيوز ديگر وبسايت اينترنتي وابسته به محافل ضدانقلاب معتقد است: جمهوري اسلامي اين‌بار هم حماسه‌اي خلق کرد که بازيگرانش شامل طيف گسترده‌تري از اپوزيسيون بود که در زمين جمهوري اسلامي به بازي پرداختند تا اوامر و خواستهاي جمهوري اسلامي براي مشارکت حداکثري فراهم شود. بنابراين ترديدي نيست که [آيت‌الله] خامنه‌اي پيروز بزرگ اين انتخابات است. اين به منزله همه‌پرسي براي مشروعيت نظام بود.

از سوي ديگر پايگاه اينترنتي خودنويس وابسته به اپوزيسيون معتقد است: تحريم‌کنندگان انتخابات شکست سنگيني خوردند و با وجود تلاش و فعاليت آنان، مردم در ايران پاي صندوق‌هاي رأي رفتند. البته به گفته هنريک ايبسن نروژي، اکثريت همواره اشتباه مي‌کنند(!) با اين وجود واقعيت اين است که خط تحريم انتخابات شکست خورد.

خودنويس در مطلب ديگري نوشت: حاکميت اندکي هم زحمت به خود نداد که آراي جليلي را بالا ببرد. اگر از مدتي پيشتر غبار اوهام خودانگيخته را مي‌نشانديم، روشن شده بود خيال اين که رهبر در نظر دارد جليلي را از صندوق بيرون بياورد، صرفا پرداخته ذهن ما بوده است. در شمارش آرا حتي بخود زحمت ندادند که آراي جليلي را اندکي بالاتر گزارش کنند.

خودنويس اضافه مي‌کند: حماسه سياسي که درباره انتخابات گفته شد، از جمله مهر پايان به جنبش سبز و شعار رأي من کو بود. با توجه به اينکه اکنون افکار عمومي و بخصوص راي‌دهندگان به آقاي روحاني بر اين باور هستند که در شمارش آرا تقلبي صورت نگرفته، اين پرسش جدي مطرح شده که آيا ادعاي مخالفين نظام براي تقلب در انتخابات چهارسال پيش صحيح بوده است؛ و چرا اين‌بار مخالفين چنين ادعايي را مطرح نمي‌کنند؟

خودنويس در ادامه نوشت: حسن روحاني در طول شانزده سالي که از عمر سياسي اصلاح‌طلبي مي‌گذرد، نه تنها هيچ‌گونه تمايلي به اين جريان سياسي نشان نداده بود، بلکه در بعضي موارد در مقابل اصلاح‌طلبان نيز موضع‌گيري کرده بود. اما شرايط انتخابات به سمتي رفت که اصلاح‌طلبان ترجيح دادند تا از نامزد خود عارف بخواهند که وي به نفع روحاني کناره‌گيري کند. کناره‌گيري عارف نشان داد که اصلاح‌طلبان فاقد انسجام و توان سياسي براي حضور در قدرت هستند. بنابراين حمايت اصلاح‌طلبان از آقاي روحاني در ديد وي نه به معني يک ائتلاف سياسي بلکه به خاطر نياز آنان ديده شد.

در همين حال راديو اسرائيل در تحليل خود تصريح کرد: اغلب تحليل‌گران در ارزيابي‌هاي خود درباره انتخابات ايران متحمل شکست سخت و ضربات جدي شدند. آنها خيال مي‌کردند حکومت جليلي يا قاليباف را به رياست‌جمهوري مي‌رساند.

عبدي: اکثر تحليلگران باختند؛پيروز بزرگ، نظام و رهبري بود

عضو مستعفي حزب مشارکت معتقد است برگزاري انتخابات با مشارکت 73درصدي مردم، پيروزي عظيم براي نظام است و حتي اگر اصلاح‌طلبان وارد ميدان نمي‌شدند، رقم مشارکت به 60 تا 65 درصد مي‌رسيد.

عباس عبدي در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: من وقتي با اکثر تحليلگران صحبت مي‌کنم، نخستين حس‌شان اين است که در برابر رفتار مردم باخته‌اند. اين انتخابات نشان داد که مردم در امور مهم خود نه تحت تاثير رسانه‌هاي خارجي و فضاي مجازي هستند و نه تحت تاثير جو مايوس و نااميدکننده برخي از نيروهاي سياسي داخل کشور. مردم با وجود همه انتقادها، به سيستم يک اعتماد نسبي دارند که باعث مي‌شود راه انتخابات را کم‌هزينه‌ترين و در عين حال پردستاوردترين راه بدانند.

وي اضافه کرد: طرف ديگر قضيه حکومت است. رفتار حکومت بسيار عاقلانه و درست بود. من شخصا معتقدم که رهبري نظام در اين قضيه بيشترين نقش را داشت. وقتي حکومتي چهار سال تحت فشار تبليغاتي درباره مسائلي نظير کودتاي انتخاباتي قرار دارد، اما در نهايت انتخاباتي را برگزار کند که بيش از 70درصد مردم در آن شرکت کنند و بسيار آرام و قابل اعتماد براي همه طرف‌ها، اين انتخابات برگزار شود، اين يک پيروزي عظيم براي حکومت و کشور و مصداق واقعي حماسه سياسي است.

وي با بيان اينکه «شرکت در انتخابات را مردم به اصلاح‌طلبان تحميل کردند» افزود: اگر اصلاح‌طلبان شرکت نمي‌کردند، اصل مشارکت شايد مقداري کمتر از الان مي‌شد و شايد به 60 تا 65 درصد مي‌رسيد.عبدي درباره فضاسازي‌هاي راديکال در فضاي مجازي مبني بر رفع حصر موسوي و کروبي و آزادي زندانيان حوادث سال 88 هم گفت: «اين همان اشتباهي است که بايد از آن پرهيز کرد. اين مسائل تحت تاثير فضاي مجازي است. نخستين کاري که بايد دولت جديد و اصلاح‌طلبان انجام دهند اين است که دور اين فضاي مجازي يک خط قرمز بکشند.

 اين فضا به معناي واقعي «مجازي» است. اگر اين فضا واقعي بود الان هيچ‌کس نبايد در انتخابات شرکت مي‌کرد. آنهايي که تحت تاثير اين فضاي غيرمسئول مجازي هستند، هيچ کاري نمي‌توانند بکنند. افرادي که تحت تاثير اين فضا بودند تا دو ماه پيش اگر درباره انتخابات حرفي مي‌زديم آنقدر انتقاد مي‌کردند که حد نداشت. بنابراين نخستين کار اين است که تحت تاثير فضاي مجازي نباشند و در فضاي واقعي تصميم‌گيري کنند. آنهايي که در فضاي مجازي مطالبات را تعيين مي‌کنند، همان‌هايي هستند که تا قبل از اين تحريمي بودند... اين کارها حصر را طولاني‌تر مي‌کند همچنان که تاکنون کرده است.»

اسرائيل: بايد بر ايراني‌ها سخت گرفت؛انتخابات چيزي را عوض نمي‌کند

يک مقام رژيم صهيونيستي گفت انتخابات ايران اهميتي براي اسرائيل ندارد.موشه يعلون وزير دفاع رژيم صهيونيستي در واشنگتن گفته است: نتيجه انتخابات ايران هيچ تغييري در پي نخواهد داشت و براي ما بي‌اهميت است. اين رهبر ايران است که رئيس جمهور را تعيين مي‌کند[!؟]

ژنرال موشه يعلون در واکنش به انتخابات ايران گفت: «بايد از اين پس نيز در برابر ايراني‌ها سخت‌تر بايستيم؛ هم از نظر ديپلماتيک و هم از نظر لزوم برقراري مجازات‌هاي سخت‌تر.»وي افرود: «بايد به ايراني‌ها نشان داد که گزينه نظامي هنوز بر روي ميز است.»

موشه يعلون عضو حزب حاکم ليکود به رهبري بنيامين نتانياهو نخست‌وزير اين کشور است. نتانياهو نيز اخيرا تصريح کرده بود انتخابات ايران براي وي بي اهميت است چرا که سياست خارجي اين کشور را تغيير نمي‌دهد.

شايان ذکر است راديو اسرائيل که توسط منوشه امير اداره مي‌شود، غروب روز جمعه با وجود استقبال چشمگير ملت ايران از انتخابات و ازدحام کم‌سابقه پاي صندوق‌هاي راي گفته بود: هيچ اغتشاشي ديده نمي‌شود. به گزارش خبرنگاران خارجي، درصد رأي‌دهندگان پايين است، علي‌رغم اين که قرار بوده ساعت 6 بعدازظهر انتخابات تمام شود، مقامات حکومتي به تمديد ساعت رأي‌گيري پرداخته‌اند.

حکومت بيشترين تلاش خود را به عمل آورده که شمار رأي‌دهندگان تا آنجا که ممکن است بالا باشد. در گزارش‌ها گفته شده بود از آنجا که هيچ يک از شش کانديداي رياست جمهوري شخصيتي نيست که اميد کوچکترين تغييري را با خود به همراه داشته باشد، بسياري از مردم هيچگونه اشتياقي به شرکت در انتخابات نشان نداده‌اند.راديو اسرائيل پيشگويي کرده بود اعلام شکست حسن روحاني با 13 درصد آرا قطعي است و آگاهان سياسي مي‌گويند مسلم است که شکست او اعلام خواهد شد.(!)

حاکميت و مردم سالهاست اپوزيسيون را دنبال خود مي‌دوانند

برگزاري باشکوه و حماسي انتخابات، محافل اپوزيسيون مدعي تقلب و طرفدار تحريم انتخابات را دچار آشفتگي کرده است.
پايگاه اينترنتي اپوزيسيون دراين‌باره از قول يکي از عناصر اپوزيسيون (کاظم علمداري) تصريح کرد که شرکت گسترده مردم ايران در انتخابات باعث انفعال و سرگرداني اپوزيسيون شده است.

وي مي‌نويسد: چرا اپوزيسيون در انتخابات در «دقيقه نود» تصميم مي‌گيرد، نظرياتش را عوض کند و فکر مي‌کند که نظرات امروزش درست‌تر از نظرات دو روز پيش، دو هفته پيش، و دو ماه پيش او است و مي‌تواند او را به مطالباتش نزديک‌تر کند؟ به دليل اينکه او برنامه‌ريز جامعه و سياست‌هاي خود نيست. او تشکلي ندارد که با بدنه جامعه در تماس مستقيم باشد، افکارعمومي را بسنجد و بر‌ آن اساس برنامه‌ريزي کند و يا بتواند نقش تعيين‌کننده‌اي بر رفتار انتخاباتي مردم داشته باشد. به عبارت ديگر، اپوزيسيون سرگردان است. او براي جامعه برنامه‌ريزي و سياست‌ورزي نمي‌کند و جامعه او را به دنبال خود مي‌کشاند.

وي اضافه کرد: مي‌توان پرسيد که چرا مردم به فکر مي‌افتند که در انتخابات شرکت کنند؟ زيرا، يا حکومت بطور غيرواقعي(!) در مردم اميد بهبود ايجاد مي‌کند. حکومت خواستار مشارکت وسيع مردم است.«ايران امروز» با ابراز تحليلي از مشارکت حماسي مردم با وجود پيش‌بيني اپوزيسيون مبني بر کم‌رونق بودن انتخابات، اين موضوع را به فضاسازي و استقبال نظام نسبت مي‌دهد و مي‌نويسد: اين‌چنين است که در چند روز باقي مانده به برگزاري انتخابات موج جديدي راه مي‌افتد که مي‌تواند بخشي از اپوزيسيون را با خود همراه کند و بسياري از نظريه‌پردازان براي سومين‌بار در توجيه آنچه رخ مي‌دهد نظرات خود را تغيير مي‌دهند تا با تغييرات روزانه جامعه منطبق شوند. اين وضعيتي است که سياستمداران اپوزيسيون را به جاي برنامه‌ريزي و سازماندهي براي دگرگوني‌هاي سياسي و اجتماعي و پي‌گيري مطالبات مردم، تابع فضاهاي ايجاد شده در جامعه مي‌کند.

گويانيوز ديگر وبسايت ضدانقلابي نيز در تحليلي آميخته به آشفتگي مدعي شد جمهوري اسلامي همان‌گونه که قصد کرده بود انتخاباتي بدون تقلب را به جهان نشان داد تا تقلب [؟!] انتخابات پيشين را به ادعايي غيرقابل اثبات تبديل کند. اين‌بار نامزدها را با عبور از فيلتر شوراي نگهبان دست‌چين کردند [!] جمهوري اسلامي بدين ترتيب ادعاي تقلب را به توهم تبديل کرد. [آيت‌الله] خامنه‌اي با رئيس‌جمهور کردن [!] روحاني به اپوزيسيون فهماند که به رغم سياه کردن خروارها کاغذ، مسائل حاکميت را نمي‌فهمد و اغراق مي‌کند.

گويانيوز افزود: برنده بزرگ انتخابات [آيت‌الله] خامنه‌اي است و بازنده‌ترين بازيگر در اين ميان مانند هميشه گروه‌هاي اپوزيسيون هستند که سرگردان يافتن برادرزاده‌هاي کوچک و در تب و تاب هستند اکنون شايد حاکميت ديگر حتي نيازي به حصر موسوي و کروبي هم نداشته باشد.

*وطن امروز:

روحانی سیاست ایران را در قبال سوریه تغییر نمی‌دهد


سی‌ان‌ان در یادداشتی به قلم «مجید رفیع‌زاده» تصریح کرد: در شرایطی که رهبران و نخبگان سیاسی غرب بسیار امیدوارند که روحانی میانه‌رو بر سیاست ایران درباره دولت اسد اثر بگذارد، اما باید درباره ایدئولوژی نیروهای معتدل و میانه‌رو در ایران، قدرت رئیس‌جمهور این کشور، ساختار سیاسی ایران و اهداف سیاست‌خارجی این کشور واقع‌بین بود.

 به نوشته سی‌ان‌ان، نیروهای میانه‌رو در ایران سوریه را از نگاه «موازنه قدرت» و پارادایم مذهبی و ژئوپلتیک نگاه می‌‌کنند. رفیع‌زاده در این نوشتار تصریح کرد: اگرچه ادبیات سیاست خارجی روحانی نرم‌تر است اما وی ابراز نداشته که ایران در سیاست خارجی خود در سوریه تغییری شگرف ایجاد خواهد کرد. وی از اسد نخواسته از قدرت کنار برود و همچنین نخواسته حمایت‌های ایران از دمشق پایان پذیرد. از منظر میانه‌روهای ایرانی، پایان دادن به حمایت از سوریه برابر با کاهش نفوذ ژئوپلتیک ایران و تغییر موازنه قدرت در منطقه است و چنین کاری در نهایت قدرت خود آنها را نیز به خطر خواهد انداخت.

این گزارش همچنین به نقش قدرتمند رهبری جمهوری اسلامی در سیاست خارجی ایران نیز اشاره کرده و تاکید کرده است سیاست‌های ایران در قبال سوریه توسط ایشان هدایت می‌‌شود و موضع رهبر عالی ایران درباره سوریه کاملا شفاف است. رفیع‌زاده همچنین با اشاره به اهمیت سوریه برای ایران از منظر ایدئولوژیک در نهایت نتیجه‌گیری کرده است که آقای روحانی وضع موجود را در حوزه مواضع ایران درباره سوریه تغییر نخواهد داد چرا که این امر از منظر ایدئولوژیک به ضرر ایران است.

ختم رسیدگی به پرونده ۳ نماینده مجلس در دادگاه کیفری

رسیدگی به پرونده ۳ نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی در دادگاه کیفری استان تهران پایان یافت. به گزارش باشگاه خبرنگاران، رسیدگی به پرونده 3 نماینده مجلس هشتم شورای اسلامی که در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران و به ریاست قاضی سیامک مدیرخراسانی مفتوح و در حال رسیدگی بود، خاتمه یافته است و قضات برای صدور حکم وارد شور شده‌اند. این 3 نماینده مجلس، درباره پرونده فساد بزرگ مالی موسوم به اختلاس 3 هزار میلیارد تومانی با اتهاماتی روبه‌رو شده بودند که پرونده آنها برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد و جلسات رسیدگی به پرونده این افراد به صورت غیرعلنی برگزار شد.

بر اساس تبصره ماده 4 قانون تشکیل دادگاه‌های عمومی و انقلاب اصلاحی 81 تنها دادگاه کیفری استان تهران صلاحیت رسیدگی به جرائم برخی اشخاص را دارد. در بخش دوم تبصره ماده 4 قانون یاد شده آمده است: رسیدگی به تمام اتهامات اعضای تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزرا و معاونان آنها، معاونان و مشاوران روسای 3 قوه، سفرا، دادستان و رئیس دیوان محاسبات، دارندگان پایه قضایی، استانداران، فرمانداران و جرائم عمومی افسران نظامی و انتظامی از درجه سرتیپ و بالاتر و مدیران کل اطلاعات استان‌ها در صلاحیت دادگاه کیفری استان تهران است؛ به استثنای مواردی که در صلاحیت دیگر مراجع قضایی است.

تحلیل اشپیگل از انتخاب روحانی

رسانه آلمانی به توافق اصلاح‌طلبان داخلی بر سر نامزدی مشترک و چندگانگی محافظه‌کاران با حضور ۵ نامزد اشاره کرد و آن را عاملی برای موفقیت حسن روحانی دانست. سایت رادیو زمانه در خبر «بازتاب بین‌المللی انتخاب رئیس‌جمهوری جدید ایران» نوشت: هفته‌نامه‌ آلمانی اشپیگل روز شنبه در گزارشی تحلیلی به قلم رانیه زالوئوم از برتری حسن روحانی در انتخابات ریاست‌جمهوری نوشت و آن را نشانه‌ای مثبت برای نیروهای خواهان اصلاح در ایران ارزیابی کرد.

 این گزارش همچنین به توافق اصلاح‌طلبان داخلی بر سر نامزدی مشترک و چندگانگی محافظه‌کاران با حضور ۵ نامزد اشاره کرد و آن را عاملی برای موفقیت حسن روحانی دانست. در مطلب اشپیگل به رضایت رهبر جمهوری اسلامی از پیروزی حسن روحانی نیز اشاره شده؛ پیروزی‌ای که از دید نویسنده‌ نشریه با «بسیج کردن شهروندان ناراضی» از دولت گذشته به دست آمد. علی‌اصغر رمضان‌پور، معاون مطبوعاتی دولت اصلاحات نیز در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی گفت پیروز انتخابات مردم و رهبری بودند.

 وی که قبل از اعلام نهایی نتایج شمارش آرا سخن می‌گفت، تصریح کرد: به نظر من تا اینجای کار، انتخابات 2 پیروز مهم داشت؛ یک پیروز ماجرا به نظر من مردم هستند که با انتخابات قهر نکردند. رمضان‌پور در ادامه از رهبر معظم انقلاب به عنوان پیروز دیگر انتخابات روز جمعه گذشته نام برد و افزود: پیروز دیگر این انتخابات رهبر جمهوری اسلامی است که تا این لحظه توانسته است به ‌تردیدها درباره تقلب در شمارش آرا غلبه کند و اعتماد مردم را جلب کند به اینکه امیدوار باشند شمارش آرا به طور دقیق انجام می‌گیرد.

*آرمان:


ولایتی جانشین جلیلی می‌شود


شنیده شد که خبرهای رسیده حاکی است علی‌اکبر ولایتی در دولت حسن روحانی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی می‌شود. زندگی‌نیوز نوشت؛ ولایتی یکی از نزدیکان آیت‌ا... هاشمی‌ به‌شمار می‌رود که بر اساس اخبار رسیده، قرار است در دولت حسن روحانی، جایگزین، سعید جلیلی شود.

حکم انحلال مجلس کویت صادر شد

شنیده شد که دادگاه عالی کویت دستور انحلال مجلس این کشور را صادر و خواستار برگزاری انتخابات جدید شد. فردانیوز به نقل از العربیه نوشت؛ دادگاه عالی کویت دستور انحلال مجلس این کشور را صادر کرد و برگزاری انتخابات جدید در این کشور حاشیه خلیج‌فارس را خواستار شد.

خرمای اسرائیل تحریم شد

شنیده شد که جامعه مسلمانان انگلیس، در اعتراض به برنامه‌ شهرک‌سازی رژیم اسرائیل، تحریم خرماهای اسرائیلی را در ماه مبارک رمضان در دستور کار قرار داده است. جام نوشت؛ نزدیک به نیمی از شهرک‌های بنا شده در اراضی اشغالی «دره اردن» به کشت و پرورش خرما که سودآوردترین محصول آنهاست و در عرصه اقتصادی این مناطق نقش مهمی ایفا می‌کند، مشغول هستند.

 انجمن مسلمانان انگلیس (MAB) اعلام کرد، این انجمن قصد دارد در اعتراض به سیاست توسعه شهرک‌سازی رژیم اشغالگر در اراضی اشغالی فلسطین یک روز را به عنوان «روز ملی اقدام» اعلام کند. این انجمن در بیانیه‌ای اعلام کرد، «قصد داریم با اعلام روز ملی اقدام، توجه تمامی افراد را به بررسی برچسب و تحریم خرماهای اسرائیلی جلب کنیم.»

تظاهرات علیه مرسی حرام است!

شنیده شد که تظاهرات علیه مرسی، تظاهرات علیه اسلام به‌شمار می‌رود و در واقع می‌توان این تظاهرات را تلاش برای زنده به گور کردن اسلام دانست. جام نوشت؛ شیخ «وجدی غنیم» از چهره‌های سرشناس دینی مصر که از نزدیکان جنبش اخوان‌المسلمین به شمار می‌رود،‌ با صدور فتوایی برگزاری هرگونه تظاهرات علیه محمد مرسی رئیس‌جمهور این کشور را حرام اعلام کرد.

وی در اینباره گفت:‌ هر کس علیه دولت و آقای مرسی تظاهرات کند اقدامی حرام انجام داده و کافر است زیرا محمد مرسی رئیس‌جمهور قانونی و منتخب مردم مصر است. وجدی غنیم که اظهاراتش در کلیپی در اینترنت منتشر شد،‌ در ادامه افزود: تظاهرات علیه مرسی، تظاهرات علیه اسلام به شمار می‌رود و در واقع می‌توان این تظاهرات را تلاش برای زنده به گور کردن اسلام دانست.

اسناد جریان انحرافی از بین می‌رود

شنیده شد که برخی اخبار حاکی از تلاش جریان انحرافی برای از میان بردن برخی اسناد مربوط به این جریان حکایت دارد. جوان آنلاین نوشت؛ یک منبع آگاه گفت با پایان انتخابات، ساختمان قائم‌مقام جریان انحرافی که اتاق فکر رسانه‌ای این جریان است محل رفت‌وآمد گسترده اعضای این جریان و تلاش برای از میان بردن همه اسناد مربوط به این جریان بود. یکی از مهم‌ترین افرادی که در ساختمان قائم‌مقام جریان انحرافی تردد دارد (ب.ش) است که از افراد نزدیک به لیدر جریان انحرافی محسوب می‌شود. این منبع آگاه گفت: از صبح روز شنبه صدها سند با دستگاه‌های کاغذ خردکن امحا و توسط خدمه به سطل زباله‌های خارج از محل برای اطمینان از عدم دسترسی منتقل شد.

مرگ حسنی مبارک تکذیب شد

شنیده شد که برخی منابع مصری گزارش داده بودند که حسنی مبارک در بیمارستان زندان طره مُرده و روز یکشنبه آینده این خبر به‌طور رسمی اعلام خواهد شد. فارس نوشت؛ سرلشگر «مصطفی باز» گفت حال «حسنی مبارک» که به دلیل قضایای فساد مالی در زندان بسر می‌برد، خوب است و خبر فوت وی صحت ندارد. وی افزود که مبارک روز جمعه نماز خود را در مسجد زندان به جا آورد و سپس با ویلچر به بیمارستان زندان المزرعه در طره و از آنجا نیز به اتاق خود در بیمارستان منتقل شد. مدیر اداره زندان‌های مصر همچنین اشاره کرد که «سوزان ثابت» همسر مبارک و «فرید الدیب» وکیل وی روز جمعه در بیمارستان زندان با وی ملاقات کردند.

جلسه نهاوندیان با روحانی

شنیده شد که جلسه ماهانه هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران برگزار شد. تسنیم نوشت؛ جلسه هیات نمایندگان درحالی برگزار شد که محمدرضا صادق، نماینده حسن روحانی و یحیی آل‌اسحاق به‌همراه رئیس اتاق ایران در این نشست حضور داشتند و نهاوندیان آمادگی بخش خصوصی برای همکاری کامل با دولت جدید را اعلام کرد. محمدرضا صادق پس از قرائت بیانیه حسن روحانی که بر اولویت حل مشکلات اقتصادی نزد دولت آینده تاکید شده، محمد نهاوندیان در ادامه جلسه اظهار کرد: واقعیت این است که مردم یک بار دیگر نشان دادند با وجود دلخوری‌های موجود در جامعه هر زمان که احساس وظیفه نمایند تا از وحدت و انسجام ملی در مقابل دسیسه‌های دشمنان حفاظت کنند، از مشارکت دریغ نخواهند کرد.

مدال نقره برای سعید جلیلی

شنیده شد که استاد دانشگاه تهران گفت: احمدی‌نژاد مطمئنا بیشترین مخالفت را با آقای قالیباف دارد یعنی تشکیل دولت توسط او بدترین اتفاق برای احمدی‌نژاد بود. همچنین مدال نقره از این لحاظ به سعید جلیلی می‌رسد. چون جلیلی از خیلی جهات با احمدی‌نژاد شباهت دارد و رفتارش به طرز حزن انگیزی یادآور محمود احمدی‌نژاد سال 84 بود. صادق زیباکلام افزود: ولایتی رسما چهره معتدل و میانه‌رویست اما از نظر احمدی‌نژاد، ولایتی هم به مجموعه‌ای تعلق دارد که از او بهره‌برداری کردند و زمانی که احساس کردند دیگر به دردشان نمی‌خورد، کنارش زدند. نفر چهارم محسن رضایی است که مشکل خاصی بااحمدی‌نژاد نداشت.

 بنابر این اگر آقای رضایی رئیس‌جمهور می‌شد، برای رئیس‌جمهور فعلی خیلی ناخوشایند نبود. ولی با توجه به شناختی که از احمدی‌نژاد دارم، تاکید دارم در فهرست شش نفره کاندیداها، حسن روحانی آخرین کسی بود که رئیس‌جمهور شدنش، رئیس‌جمهور فعلی را آزار می‌داد.

تبریک بحرین و سکوت عربستان

شنیده شد که پادشاه بحرین در پیامی انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور جدید ایران را تبریک گفت. ایسنا به نقل از روزنامه الوسط- چاپ بحرین نوشت؛ حمد بن عیسی آل‌خلیفه در پیامی به حسن روحانی پیروزی وی را در انتخابات ریاست‌‌جمهوری ایران تبریک گفت و برای او و جمهوری اسلامی ایران پیشرفت و شکوفایی را آرزو کرد. بنا برگزارش روزنامه الاهرام، پیام تبریک پادشاه بحرین و امیران کشورهای قطر و کویت به حسن روحانی که با بیش از 50 درصد آرا به‌عنوان رئیس‌جمهور ایران انتخاب شد، درحالی است که هنوز عربستان هیچ واکنشی در قبال این مساله نداشته است.

*خراسان:


پاداش ده ها ميليوني دولت به مديران منطقه آزاد کيش


بر اساس مصوبه وزيران عضو شوراي هماهنگي مناطق آزاد تجاري – صنعتي و ويژه اقتصادي که طي هفته هاي اخير به تأييد رييس جمهور هم رسيده، مقرر شده به منظور قدرداني از زحمات اعضاي هيات مديره و دست اندرکاران تهيه صورت هاي مالي و عملکرد سال مالي ۱۳۹۰ سازمان منطقه آزاد کيش، به اين افراد تا سقف 250 ميليون تومان پاداش پرداخت شود.

با دستور دولت معادن هم مقصد گردشگري شد

بر اساس دستور يک مسئول ارشد اجرايي به وزير صنعت و معدن و رييس سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، مقرر شده وزارت صنعت ضمن انجام مطالعه کاربردي به منظور استفاده بهينه از فضاهاي معدني ايجاد شده براي مقاصد گردشگري توسط سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران با هماهنگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، نسبت به اجرايي کردن اين موضوع برنامه ريزي لازم را انجام دهد.

*تهران امروز:

تعلل در گسترش روابط با كشورهاي مشمول بيداري اسلامي


خراسان نوشت:گفته مي‌شود بر اساس بررسي كارشناسان يك نهاد نظارتي، در حالي كه تعدادي از كشورهايي كه طي سال‌هاي گذشته در آنها انقلاب اتفاق افتاده و بيداري اسلامي در مردم آنها موج مي‌زند، داراي پتانسيل فراواني براي افزايش تعاملات اقتصادي هستند و اين تعاملات تاثيرات فرهنگي و اجتماعي زيادي نيز به همراه دارد، هيچ برنامه و اقدام مدوني براي استفاده از اين ظرفيت انجام نشده است و كشورهاي شرقي و غربي، جاي ايران را در اين عرصه پر كرده‌اند.

اولين واكنش‌هاي هواداران جبهه پايداري به برتري رقيب

سايت رجا نيوز در مطلبي از يامين‌پور نوشت: كساني كه سربازان از پيكار برگشته را شماتت مي‌كنند، خائن‌اند. ماجراي ما همان ماجراي لشكر زخمي پس از اُحد است. نيزه‌هاي شكسته و پرچم‌هاي نيم‌سوخته...به شماتت ابلهان گوش نكنيد. همچنين رجا نيوز در پاسخ به شبهه شكست راي اصولگرايان توسط جليلي نوشت: بايد توجه داشت كه اين تركيب راي، نتيجه تعدد كانديداهاي اصولگرا نيست چرا كه جمع آراي كانديداهاي اصولگرا بازهم از آراي آقاي روحاني به صورت قابل توجهي كمتر است از همين رو نگارنده معتقد است حتي در صورت تجميع آراي جريان اصولگرا در دور دوم انتخابات هم باز پيروز ميدان، روحاني است چراكه حتي به نظر نمي‌رسد كه همه آراي اصولگرايان در دور دوم به سبد كانديداي واحد اصولگرا منتقل شود. بايد توجه داشت كه آقاي روحاني امروز توانسته سبد راي احمدي‌نژاد در سال 88 را به نفع خود مصادره كند.

گراني و بداخلاقي احمدي‌نژاد،دليل پيروزي روحاني

حجت‌الاسلام پناهيان به فارس گفت:آقاي روحاني در طبقه‌بندي رايج سياسي يك راست سنتي محسوب مي‌شود و جزو بدنه عام اصول گرايي قرار دارد- به حدي كه اصلاح‌طلبان حاضر نشدند به‌طور جدي پاي كار ايشان بيايند- نمي‌توان اين انتخابات را راي نياوردن اصولگرايان به معناي عام كلمه تلقي كرد. به هر حال ايشان عضو جامعه روحانيت مبارز بودند.وي افزود: اگر اين گراني پديد نيامده بود و اگر بداخلاقي‌هاي رئيس‌جمهور در مجلس پيش نيامده بود، هرگز چنين اقبالي به آقاي روحاني نمي‌شد.

مشايي حريف روحاني بود!

بهمن شريف‌زاده،روحاني نزديك به مشايي در گفت‌و‌گو با قانون‌‌آنلاين گفت: ما از ابتدا به اصولگرايان گفتيم كه شما توانايي شكست اصلاح‌طلبان را نداريد ولي آنها دچار توهم شدند و حتي گفتند كه دولت را آنها روي كار آوردند.وي گفت: تنها كسي كه مي‌توانست در ميدان رقابت،كانديداي جناح آقاي هاشمي را شكست دهد مهندس مشايي بود.

وي با اشاره به اينكه «شايد راي به روحاني راي به اصولگرايي باشد» افزود: آنچه واضح است جبهه اصلاحات و آقايان هاشمي و خاتمي از آقاي روحاني حمايت كردند و ازآنجا كه آراي اصلاح‌طلبان كم نيست راي آقاي روحاني بالا رفت.حجت‌الاسلام شريف‌زاده ادامه داد:در انتخابات يازدهم نه تنها راي‌دهندگان به آقاي موسوي بلكه افراد گوناگوني راي خودشان را به روحاني دادند و باعث اين كسب آرا شدند.

مشايي در كابينه دولت يازدهم

صادق زيباكلام احتمال داد حسن روحاني از اسفنديار رحيم‌مشايي و محمود احمدي‌نژاد براي همكاري در كابينه دولت خود دعوت كند.به گزارش شهردارآنلاين صادق زيباكلام گفت: اگرچه احمدي‌نژاد در كابينه خود از وزراي دولت اصلاحات و سازندگي استفاده نكرد اما اين احتمال وجود دارد كه حسن روحاني از اسفنديار رحيم‌مشايي و محمود احمدي‌نژاد براي همكاري در كابينه دولت خود دعوت كند.

وي گفت: به اعتقاد بنده انتخابات 24 خرداد وشوري كه مردم نشان دادند در حقيقت نه بزرگي بود به جريان موسوم به اصولگرايي.زيباكلام افزود: من نگران عدم حضور تحريمي‌ها،سبزها،اصلاح‌طلبان و قهركنندگان با صندوق راي بودم.به‌طوري كه در سفرم به شهرهاي ديگر مدام از شركت در انتخابات صحبت كرده وبه اين نكته اذعان داشتم كه چاره‌اي جز شركت دراين دوره از انتخابات نيست. فكر مي‌كنم آنچه كه در 24 خرداد اتفاق افتاد بيانگر اين موضوع بود كه مي‌شود وبايد به صندوق راي اعتماد كرد و صندوق راي كم‌هزينه‌ترين مسير براي به وجود آوردن تغييرات و اصلاحات در جامعه است.

مشابهت‌سازي غلامحسين الهام ميان احمدي‌نژاد و حضرت يوسف

روزنامه ايران به نقل از غلامحسين الهام نوشت:...تشابهات قابل قياس نيست اما ببينيد پيامبر احتياط مي‌كند آنچه در رابطه با اميرالمومنين بايد بگويد نمي‌گويد؛ چرا چون ظرفيتش نيست، آنكه تازه حق مطلق است، ما كه داراي اشتباهات عديده هستيم؛ احمدي‌نژاد به بنده علاقه دارد لزومي ندارد همه علاقه را بروز دهد اگر پدر باشي چه بحق، چه به ناحق يك بچه را بيشتر دوست داري، اگر دوستي خود را بروز دهي، چه مي‌شود؟ حسادت بقيه برانگيخته مي‌شود و قصه يوسف به وجود مي‌آيد؛ موجب تحريك مي‌شود و اين فرصت را مي‌گيرد.

لذا يوسف چند سال مي‌رود زندان چون محبت را بروز داد. زماني هم عزيز مصر مي‌شود كه يعقوب ديگر چشم نداشت؛ نمي‌خواهم سنت‌هاي الهي را تخطئه كنم مي‌خواهم از آن نتايجي بگيرم، تحريك و ايجاد حساسيت ممكن است موجب ظرفيت سوزي شود، آقا اگر حمايت از احمدي‌نژاد نمي‌كرد مشكلات ديگري بود قبول؛ اين طرف هم حمايت كرد ديگران آنقدر حساس شده بودند كه همه كار مي‌كردند تا احمدي‌نژاد از چشم رهبري بيفتد.

رئيس‌جمهوري از جرگه اصولگراها ست

محسن كوهكن در گفت‌وگو با مهر گفت: دكتر روحاني را اصلاح‌طلب نمي‌دانيم و معتقديم وي براي خود يك مشي خاص دارد كه از همه جناح‌ها و به‌طور معتدل استفاده مي‌كند نبايد فراموش كرد وي سال‌هاي سال نماينده رهبري در شوراي عالي امنيت ملي است.وي افزود: در اين انتخابات افرادي با سلايق مختلف از وي حمايت كرده و به او راي دادند كه باعث شد آقاي روحاني رئيس‌جمهور شود ما هم براي وي آرزوي موفقيت مي‌كنيم و او را نقطه مقابل اصولگرايان نمي‌دانيم؛ بسياري از كسانيكه در مركز استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام كار مي‌كنند، بارها عنوان كردند كه وي فردي مومن، معتقد و انقلابي است.

كوهكن با بيان اينكه اينطور نيست كه وي از جرگه اصولگراها نباشد، ادامه داد: آقاي روحاني در مجلس چهارم نايب رئيس بودند و مجلس را اداره مي‌كردند، اما گاهي افراد با سلايق مختلف بين خود و جريان‌هاي ديگر خط‌كشي مي‌كنند كه اين كار معقول نيست. كوهكن در پاسخ به اينكه از رئيس‌جمهور چه انتظاراتي مي‌رود، گفت: آقاي روحاني در انتخاب همكارانش اصل را بر تدين، انقلابي گري و كارآمدي قرار دهد، ان‌شاءالله نگاه وي سياسي نيست، زيرا پيش از اين هم گفته بود كه از معتدل‌ها در هر دو جناح استفاده مي‌كند، همين مسئله تعارضات و گفت‌وگوهاي بيهوده را برطرف خواهد كرد.

اين فعال سياسي اصولگرا همچنين خاطرنشان كرد: از آنجا كه دكتر روحاني چند دوره در مجلس حضور داشته است، راحت‌تر مي‌تواند با مجلسيان كار كند، پيش‌بيني ما اين است تنشي كه موجب رنجش مردم شود، بين مجلس و دولت وجود نخواهد داشت.

*جمهوری اسلامی:

پاسخ به اظهارات علم الهدي درباره جهنمی شدن کسانی که رای نمی دهند

آقاي علم الهدي امام جمعه مشهد در خطبه نماز جمعه 17 خرداد ماه جاري گفته بود: "هركس در انتخابات شركت نكند به جهنم رفتنش قطعي است". اكنون كه انتخابات رياست جمهوري برگزار شده و طبق اظهارات وزير كشور كل ايرانيان واجد شرايط رأي دادن 192/483/50 نفر هستند و كل كساني كه در اين انتخابات شركت كرده و رأي داده‌اند 156/704/36 نفر بودند، بايد آقاي علم الهدي تكليف سيزده ميليون و هفتصد و هفتاد و هشت هزار و نهصد و سي و شش (936/778/13) نفري را كه رأي نداده‌اند روشن كند.

لازم مي‌دانم توجه ايشان را به اين نكته جلب نمائيم كه از نظر اسلام، افراد به خاطر كوتاهي در انجام يك وظيفه شرعي به جهنم نمي‌روند هر چند بايد به آنها تذكر داده شود در انجام وظيفه خود كوشا باشند. اسلام را فقط درصورتي كه با زبان صحيح معرفي نمائيم موفق خواهيم بود، زباني كه مثبت است و مردم را به انجام وظايفشان تشويق مي‌كند.

درسهای انتخاباتی

 سايت تابناك، نزديك به آقاي محسن رضايي، نوشت: "جريان اصول گرايي بايد بداند كه نمايندگان مجلس اصول‌گرايي در انتخابات اخير، 140 تن از آنان از قاليباف حمايت كرده بود و 160 تن از آنان از ولايتي و نزديكي همين تعداد هم از جليلي، درحالي كه تعداد نمايندگان مجلس فعلي كمتر از 290 نفر است،‌ اما حدوداً پانصد امضا از اين مجلس براي حمايت از كانديداهاي رياست جمهوري جمع مي‌شود!!"

و سايت عصر ايران، هم در مطلبي تحت عنوان "مجلسي‌ها با موكلان تان همسو شويد" نوشت: "اين نشان مي‌دهد برخي نمايندگان همزمان با بيش از يك كانديدا همبستگي داشته‌اند." و در ادامه خاطرنشان ساخته: "زمان آن فرا رسيده كه نمايندگان مجلس در همراهي و هم رأيي با مردم، اصلاحاتي را انجام دهند و صداي واقعي مطالبات و منويات موكلان شان باشند." اين انتخابات براي همه مردم و گروهها و حتي بيگانگان درس‌هاي عبرت آموزي داشت كه اميد است همه از آنها درس بگيريم.

افراط یک نشریه اصفهانی برای تبلیغ کاندیدای مورد نظرش

يك نشريه وابسته به جريان افراطي كه از اصفهان منتشر مي‌شود و از پستان بيت‌المال شير مي‌خورد، در چند شماره پياپي خود در آستانه انتخابات رياست جمهوري با تمجيدهاي مبالغه آميز از يك كانديداي خاص، به 7 نامزد ديگر انتخابات رياست جمهوري مطالب خلافي نسبت داد كه با قانون انتخابات و معيارهاي شرعي و اخلاقي در تضاد بود.

اين نشريه در آخرين شماره قبل از انتخابات 24 خرداد با چاپ طرحي كه حاوي يك عكس از نامزد مورد نظر خود و يك عكس از آقاي دكتر حسن روحاني است، نامزد مورد نظر خود را مظهر "حماسه مقاومت" و دكتر روحاني را نماد "تراژدي سازش" معرفي كرده است! اكنون كه مردم با آراء قاطع خود دكتر روحاني را به رياست جمهوري برگزيده‌اند و رهبر انقلاب نيز اين انتخابات را تبريك گفته‌اند، وقت آنست كه دست اندركاران اين نشريه در روش افراطي خود تجديدنظر كنند و با مردم همراه شوند.
برچسب ها: ویژه ، حبر ، باشگاه ، شبانه ، روزنامه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.