سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

تولید سالانه بیش از 11 هزار و 500 تن لپه در آذربایجان شرقی

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نخود رنگی دیم که به لپه تبدیل می شود با کشت در 17 هزار هکتار، تولیدی برابر با 11 هزار و 684 تن دارد.

ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نخود رنگی و سفید و رنگی در اراضی دیم و آبی استان تولید می شود.

وی تصریح کرد: هشترود با اختصاص 4 هزار و 250 هکتار رتبه اوّل ر در تولید لپه در آذربایجان شرقی داشته و شهرستان های چاراُیماق، مراغه و میانه نیز به ترتیب با 2700، 2700 و 1700 هکتاردرتولید لپه مطرح هستند.

ایرانی فام با معرفی چاراُیماق با دارا بودن سطح زیر کشت 16 هزار هکتاری نخود سفید دیم و توانمند در تولید این محصول ادامه داد: باید از شهرستان های هشترود، عجب شیر و میانه نیز از دیگر شهرستان های توانا در تولید نخود سفید نام ببریم.

وی اظهار داشت: نخود سفید آبی نیز با کشت در 8 شهرستان و 970 هکتار سالانه 1200 تن تولید می شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: تولید سالانه 65 تن نخود آّبی رنگی نیز گوشه ای دیگر از توانمندی های زارعان استان ست.

ایرانی فام به ارقام نخود برای کشت در آذربایجان شرقی اشاره کرد و یادآور شد: نخود سفید کشمشی، نخود محلّی یا کابلی ، آرمان و هاشم ارقام نخود کشت شده در استان هستند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی افزود: زارعان استان سالانه تولید کننده 27 هزار تن نخود هستند.

ایرانی فام تاکید کرد: سالانه 13 هزار تن نخود دیم در 22 هزار هکتار از اراضی استان تولید می شود./س

برچسب ها: تولید ، سالانه ، لپه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.