سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبريز/

توليد سالانه بیش از 100 تن گوشت شترمرغ در آذربايجان شرقي

مدیر امور طیور و سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: سالانه از هر شترمرغ 40 کيلوگرم و در مجموع 120 تن گوشت استحصال مي شود.

جاوید بهروزین درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبريز،  واحدهاي فعال 100 قطعه بوده که از اين تعداد سالانه 30 تخم از هر شترمرغ و در مجموع سه هزار قطعه جوجه حاصل مي شود.

وي تصريح کرد: از مجموع 7 واحد فعال پرورش شترمرغ در استان، 5 واحد فعال و 2 واحد غيرفعال هستند.

بهروزین ادامه داد: سه هزار جلد چرم به مساحت 2/1 مترمربع، هزار عدد تخم شترمرغ و 4500 کيلوگرم روغن استحصالي از ديگر توليدات پرورش دهندگان شترمرغ در استان است.

مدیر امور طیور و ساير ماکيان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: واحدهاي فعال پرورش شترمرغ در شهرستان هاي آذرشهر، مراغه و شبستر داير شده اند.

بهروزین تاکید کرد: عدم حمايت ارگان هاي ذي ربط، بالا بودن قيمت گوشت، بالا بودن هزينه هاي توليد، نبود مراتع به منظور کاستن هزينه هاي خوراک و پايين بودن فرهنگ مصرف را مي توان از مهم ترين مشکلات پرورش شترمرغ در استان قلمداد نمود/س

برچسب ها: تولید ، سالانه ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.