سمیه عابدینی، کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: اسطوخودوس گیاهی است که تنها گل و شاخه های گلدار آن خوراکی و طعمی تلخ و بوی بسیار مطبوع و طبیعت گرم دارد.
وی افزود: عرق اسطو خودوس از تقطیر گل و سر شاخه های گلدار این گیاه که مایعی زرد رنگ یا زرد مایل به سبز بدست می آید.
در ادامه گفت: علی رغم طعم تلخی که دارد کسانی که به سردرد و سرگیجه دچارند توصیه می شود یک فنجان در مواقع سردرد استفاده کنند.
وی در پایان توصیه کرد: عرق اسطوخودوس برای افرادی که صفراوی مزاج هستند خوب نیست و باعث آشفتگی می شود در صورت خوردن باید با سکنجبین با کتیرا استفاده کنند./ح