سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

مدیریتی فعّال تاثیرگذار در حاصل شدن علوفه ای مرغوب

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوع مواد مصرف شده برای سیلو کردن در کیفیّت علوفه تهیه شده حائز اهمیت است.

وی با توصیه ای به کشاورزان تصریح کرد: زارعان به یاد داشته باشند که گیاه را باید در منطقه ای کشت نمود که شدت نور به اندازه کافی باشد.

سلیمانی تابش نور خورشید را در حاصل شدن علوفه ای باکیفیّت مهم دانست و ادامه داد: اگر نور به مقدار مناسب به گیاه بتابد، مواد قندی بیشتری تولید شده و در نتیجه مواد غذایی سیلو افزایش می یابد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انتخاب نوع علوفه برای کاشتن و سیلو کردن نباید از خاطر تولیدکنندگان علوفه فراموش شود.

وی از ویژگی های گیاه مناسب برای سیلو شدن گفت و اظهار داشت: گیاه انتخاب شده برای سیلو باید به خوبی خُرد شده و به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد.

سلیمانی تاکید کرد: چنانچه میزان مواد قندی گیاه، کم و پروتئین آن زیاد باشد، سیلوی تهیه شده کیفیّت خوبی نخواهد داشت/س

برچسب ها: علوفه ، مرغوب ، مدیریتی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.