وی با تاکید بر حضور همهجانبه مردم در انتخابات اظهار کرد: رسانه ملی حق مطلب را ادا کرده است و رسانههای دیگر به خصوص محلی و از جمله رسانههای استان نیز باید در راستای تحقق حماسه سیاسی گامهای جدیتری بردارند.
معاون استاندار قم رابطه میان مردم و رهبری را محبت آمیز و معنوی دانست و تصریح کرد: رابطه میان مردم و رهبری رابطه معنوی میان امام و امت است و مردم با جان و دل سخنان آقا را گوش داده و عمل میکنند و شهدا هم براساس اعتقاد شیعه که آنان را زنده میدانند برای تداوم مسیر انقلاب دعا میکنند اما این موضوع نافی رسالت رسانهها برای شوربخشی به انتخابات نیست و رسانهها یکی از اضلاع حماسه سیاسی هستند.
وی ادامه داد: اهل قلم، گروههای مرجع شناخته شده و ناشناخته و همه مردم برای ایجاد هیجان و حضور پرحجم و همهجانبه باید احساس مسئولیت کنند و رسانهها نیز باید حضور پررنگ و در عین حال با رعایت ظرافتهای فنی در ایجاد هیجان در انتخابات تلاش داشته باشند.
معاون استاندار قم خاطرنشان کرد: تبلیغ، رساندن پیام و اطلاعرسانی تکلیف، وظیفه است و در سنت و سیره ائمه (ع) نیز وجود داشته از این رو رسانههای استان در کنار نجابت رسانهای که دارند باید در پیگیری و وصول مطالبات مردم و خودشان جدی باشند./س