سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نان را در سفره های یک بار مصرف نگهداری نکنید

استفاده از ظروف یکبار مصرف مدتی است در میان عموم شایع شده و این در حالی است که ما از خطراتی که این ظروف می توانند برای ما به وجود آورند اطلاعاتی نداریم.

ایرج خسرونیا متخصص گوارش  در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: ظروف یکبار مصرف نباید بیشتر از یکبار مورد استفاده قرار بگیرند و این در حالی است که بسیاری از شیشه ها و بطری های نوشابه آب میوه ها  بعد از یکبار مصرف دور ریخته نمی شوند و خانواده ها از آن به صورت بطری آب استفاده می کنند.

وی ادامه داد: ذراتی که در لایه های این ظروف وجود دارد بعد از مدتی به مرور آزاد شده و وارد بطری می شوند که می تواند بر ماده ی موجود در بطری حل شده و باعث برزو بیماری های سیستم گوارشی به خصوص ناراحتی های معده شوند.


خسرونیا تصریح کرد: در تهیه ی ظروف یکبار مصرف دقت کنید تا این ظروف یکدست باشند و رنگی نباشند چرا که رنگی بودن آنها نشان دهنده ی این است که این ظروف از موارد بازیافت تهیه شده و مصرف آنها می تواند سلامتی ما را به خطر بیاندازد.

وی خاطرنشان کرد: از خوردن غذاهای داغ در ظروف یکبار مصرف به شدت پرهیز کنید و سعی کنید از قراردادن نان مدت طولانی در داخل سفره های یکبار مصرف خودداری نمایید و تا حد امکان از این ظروف استفاده نکنید.

وی متذکر شد: استفاده از این ظروف در طبیعت می تواند موجب نابودی زمین های کشاورزی شود چراکه این موار به راحتی تجزیه نمی شوند بنابراین بعد از مصرف آنها را از بین برده و از رها کردن آن در طبیعت خودداری کنید./ع2
برچسب ها: سفره ، نان ، مصرف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.