به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل /حسن روحی افزود: در سال زراعی جاری 250 هکتار از اراضی کشاورزی آبی حوزه عمل این شهرستان به زراعت خیار اختصاص یافته و پیش بینی می شود بیش از شش هزار و 200 تن محصول از اراضی زیرکشت برداشت شود.
وی راندمان تولید خیار در این منطقه را 25 تن در هکتار ذکر
کرد و از زارعان خواست برای
ارتقای کیفیت و تولید محصول پاک و سالم از مصرف بی رویه کود
و سم شیمیایی بویژه در فصل برداشت خودداری کنند.
مدیر جهاد کشاورزی پارس آباد در ادامه
به افزایش سطح زیر کشت محصولات جالیزی در این منطقه نسبت به
پارسال اشاره کرد و
گفت: در روزهای آینده بتدریج شاهد برداشت دیگر صیفی جات از جمله گوجه فرنگی ، هندوانه و خربزه خواهیم بود/س