سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه/

افزایش ظرفیت تولید قارچ در استان کرمانشاه

مدیرجهاد کشاورزی گیلانغرب از بهره برداری از پنج واحد پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان با ظرفیت 66 تن در سال خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه


نصرت اله فلاحی گفت: این پنج واحد جدید بصورت خانگی و در راستای ایجاد اشتغال در روستاها با یک میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات با سود هفت درصد ایجاد شده است.


وی تصریح کرد: این واحدها در یک دوره دو ماهه 22 تن قارچ خوراکی به ارزش یک میلیارد و 320 میلیون ریال تولید می کنند.

فلاحی گفت: با توجه به قابلیت شهرستان گیلانغرب در طول سال هر یک از این واحد ها سه مرحله پرورش و تولید قارچ خواهند داشت.

مدیر جهاد کشاورزی گیلانغرب افزود: به متقاضیان ایجاد واحدهای تولید قارچ خانگی در این شهرستان تا سقف 300 میلیون ریال تسهیلات با سود هفت درصد پرداخت می شود.

گیلانغرب در غرب کرمانشاه با جمعیت بیش از 65 هزار نفر، 40 هزار و 169 هکتار اراضی کشاورزی و باغ دارد./س

برچسب ها: کرمانشاه ، ظرفیت ، قارچ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.