سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش وزن با این روش خطرناک است!

خطر ابتلا به پوکی استخوان در افرادی که با عمل جراحی نسبت به کاهش وزن اقدام می کنند بیش از سایر افراد است.

محمدحاجی زاده، متخص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران، گفت: افرادی که با اعمال جراحی وزن خود را کم کرده اند با احتمال 2/3 برابر بیشتر از دیگران ممکن است دچار شکستگی استخوان در سالهای آینده شوند.

وی در ادامه گفت: احتمال شکستگی استخوان های دست و پا در این افراد حتی از این هم بیشتر است و استخوان های این قسمت با احتمال 3 برابر بیشتر ممکن است دچار پوکی شود.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه می شود متوسط نخستین شکستگی 6 سال بعد از عمل جراحی اتفاق می افتد افزود: ورزش کردن یکی از بهترین روش های پیشگیری از شکستگی و پوکی استخوان در افرادی است که تصمیم به کاهش وزن با استفاده از عمل جراحی دارند.

وی همچنین تصریح کرد: بهتر است بعد از انجام اعمال جراحی در رژیم غذایی افراد مقادیر بیشتری کلسیم و ویتامین D قرار بگیرد تا به استحکام استخوان ها کمک شود.

وی داشتن استخوان های محکم در سنین جوانی برای زنان را بسیار مهم دانست و خاطرنشان کرد: زنان تا 3 برابر بیشتر از مردان در خطر ابتلا به پوکی استخوان هستند و همچنین تا 3 برابر بیشتر در معرض خطر شکستگی لگن قرار دارند./ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.