سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل امور بورس وزارت علوم:

تصور غربزدگی دانشجوی ایرانی با تحصیل در خارج اجحاف است

تصور غربزدگی دانشجوی ایرانی با تحصیل در دانشگاههای خارج اجحاف بزرگی در حق جوانان ایرانی است.

حسن مسلمی نائینی مدیرکل امور بورس وزارت علوم تحقیقات وفناوری در گفتگو با خبرنگار علمي  باشگاه خبرنگاران گفت: این تصور که دانشجوی ایرانی به محض خروج از کشور همه دین و ایمان و فرهنگ خود را می بازد و کاملا به یک  انسان غربزده تبدیل می شود و دید درستی نیست و این اجحاف بزرگی در حق جوانان ایرانی است.

وی افزود: طی ایمیلی که از طرف یکی از دانشجویان در دانشگاه نیوساوث و ارز دریافت کرده ام این بحث مطرح شد که برخی از مقالات ابراز نگرانی کرده اند که مبادا فرهنگ غربی در کشور ما توسط فارغ التحصیلان خارج اشاعه پیدا کند البته لازم به ذکر است که هم اکنون وسایل ارتباط جمعی به اندازه ای گسترده شده که دیگر لازم نیست کسی به غرب برود تا با فرهنگ انجا آشنا شود.

مسلمی نائینی بااشاره به سایر مطالب این دانشجوی ایرانی اظهار داشت: این دانشجوی ا یرانی گفته که اگر ما قبول کنیم که یک دانشجوی عاقل و بالغ که بیش از 25 سال تحت اموزش و تربیت ما در ایران اسلامی بوده است با حضور در یک کشور غربی دچار انحراف می شود به طور ناخواسته قبول کرده ایم که فرهنگ آنان غالب است و ما مغلوب در حالی که چنین نیست.  

وی اظهارداشت: خوشبختانه آنچه که می شود به صراحت دید آن است که اغلب دوستانی که از ایران به سایر کشورها بورسیه می شوند نه تنها سفیران فرهنگی جمهوری اسلامی هستند بلکه همچون سربازی در حال انجام ماموریت هستند چنانچه این افراد علاوه بر تلاش درزمینه علمی خود فعالیت های فوق برنامه بسیاری جهت انتقال تکنولوژی های جدید اموزشی و صنایع علمی مورد نیاز به میهن اسلامی انجام داده اند./ع2
برچسب ها: دانشگاه ، دانشجو ، بورس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.