سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/احمد توکلی:

افتخار می‌کنم که علمدار جلوگیری از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها بودم

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: افتخار می‌کنم که علمدار جلوگیری از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها بودم.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد احمد توکلی در جمع تعدادی از فعالان فرهنگی و سیاسی شهر مشهد افزود: اگر کاندیدایی بگوید من مسائل اقتصادی را ضربتی حل می‌کنم اقتصاد نمی‌داند.

وی با تاکید بر این که نکات مثبت دولت نهم به تدریج کم شد و نکات منفی افزایش یافت ادامه داد: کشور در حال حاضر در رکود تورمی به سر می‌برد و نرخ بیکاری و نرخ تورم در کشور در وضعیت مناسبی نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی متذکر شد: رکود تورمی به وضعیتی گفته می‌شود که نرخ بیکاری و نرخ تورم توامان بالا باشند، در این وضعیت نرخ رشد تولید ناخالص داخلی نیز پایین است.

وی بیان داشت: رکود و تورم هر دو بر ضد عدالت هستند، تورم به نفع سرمایه‌دار است و به ضرر دستمزد بگیران و قشر مستضعف.

توکلی عنوان کرد: وقتی تکلیف سرمایه‌گذار برای حتی یک ماه آینده‌اش روشن نباشد سرمایه‌گذاری در کشور اتفاق نمی‌افتد.

وی یادآور شد: نرخ تورم در کشورهای منطقه زیر 10 درصد است. نرخ تورم در کشور ما بالای 30 درصد است ضمن اینکه هدفمند کردن یارانه‌ها ذاتا هم تورم‌زا و هم باعث رکود اقتصادی می‌شود.

وی گفت: تحریم باعث می‌شود آینده مبهم شود و سرمایه‌گذاری در ابهام صوت نمی‌پذیرد و در این شرایط سرمایه‌گذار نیز ترمز دست را می‌کشد و می‌زند کنار و منتظر می‌ماند ببیند شرایط چگونه خواهد شد.


برچسب ها: نماینده ، مردم ، تهران
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.