سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گانتس :

ارتش اسرائیل در بحران به سر مي برد

در شرایطی که بنی گانتس، رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی، دستور داد برای کاهش بحران بودجه، دوره های آموزشی و خدمات نیروهای احتیاط در ارتش تا پایان سال متوقف شود، وزیر جنگ این رژیم گفت:« ارتش با بحران روبروست».

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ; روزنامه هاآرتص در شماره روز سه شنبه نوشت:«موشه یعلون در نشست اعضای کمیسون امور خارجه و امنیت کنست با اشاره به کاهش فعالیت نیروهای احتیاط گفت:« وضع بحرانی است، برای آنکه بتوانیم از سال 2013 -2014 به سلامت عبور کنیم مجبوریم خدمت احتیاط را متوقف،‌دوره های آموزشی را کوتاه و فعالیت های نظامی را کمتر کنیم... نتیجه چنین اقداماتی این است که شرایط کاری برای نیروهای نظامی در حال خدمت سنگین تر می شود با این حال خود را برای مقابله با شرایط سخت در سال 2014 آماده کرده ایم».

در همین حال برخی از مقام های وزارت دارایی گفتند:« سخنان یعلون ممکن است سبب بازنگری در پرونده بودجه شود اما هر گونه افزایش بودجه نظامی سبب می شود تا سال آینده شاهد افزایش میزان مالیات باشیم».

در بودجه سال های 2013- 2014 میزان بودجه نظامی در اسرائیل به میزان سه میلیارد شیکل کاهش یافته است اما هر سال علاوه بر مبلغی که ردیف بودجه برای ارتش در نظر گرفته می شود دو میلیارد شیکل اضافه به ارتش پرداخت می شود.بودجه کل اسرائیل با کسری 39 میلیارد شیکلی مواجه است و صاحب نظران می گویند:« بخش زیادی از این کسری بودجه به دلیل بودجه انبوهی است که هر سال برای رویارویی با برنامه هسته ای ایران هزینه می شود».

یکی از مقام های وزارت دارایی به روزنامه هاآرتص گفت:« تصمیم های اخیر رئیس ستاد مشترک ارتش نباید موجب نگرانی شود زیرا نیمی از سال را گذرانده ایم و بخش زیادی از مراحل آموزشی ارتش نیز برگزار شده است و حتی در اوایل سال آینده، از سرگیری دوره های آموزشی ممکن خواهد شد».روزنامه معاریو نیز در این باره به نقل از افسران ارتش در کابینه امنیتی اسرائیل نوشت:«‌ارتش می تواند با مشکل کاهش بودجه مقابله کند اما تاثیر کاهش بودجه در اوایل سال 2014 آشکار خواهد شد، آن زمان قادر به برقراری امنیت صددرصدی در داخل نخواهیم بود».

این روزنامه مشکل دیگر کاهش بودجه را ایجاد چالش در مسیر تلاش ها برای مجهز کردن ارتش به سلاح مدرن خواند و افزود:«‌البته تا الان تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده است و صنایع نظامی همچنان چون گذشته مشغول فعالیتند».

برچسب ها: وزیر ، جنگ ، صهیونیستی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.