سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اراک/

چگونه با خروپف مقابله کنیم؟

خروپف کردن که جزو اختلالات خواب به حساب می‌آید می‌تواند به یک مشکل پزشکی جدی موسوم به «وقفه تنفسی حین خواب» تبدیل شود که نه تنها آزاردهنده است بلکه حتی می‌تواند در مواردی کشنده باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، اگر شما هم با این اختلال دست به گریبان هستید با عمل کردن به چند توصیه ساده می‌توانید آن را برطرف کنید و یا کاهش دهید. این توصیه‌ها عبارتند از:

به پهلو بخوابید: افرادی که عادت دارند طاق‌باز و روی کمر بخوابند، بیشتر مستعد خروپف کردن هستند چرا که این وضعیت باعث می‌شود عضلات گلو شل شوند و در نتیجه مسیر جریان هوا را مسدود کنند.

وزن خود را کاهش دهید: چاقی نه تنها موجب بروز دیابت و بیماری‌های دیگر در افراد می‌شود بلکه مشکل خروپف را نیز تشدید می‌کند. چاقی گردن باعث می‌شود تا مسیر جریان هوا باریک شده و هنگام تنفس، صدای بلندی از دهان خارج شود.

از بالش‌های بیشتری استفاده کنید: با گذاشتن تعداد بیشتری بالش زیر سرتان آن را در وضعیت راست نگه دارید. گذاشتن بالش‌های بیشتر زیر سر باعث می‌شود سرتان در وضعیتی بالاتر از قفسه سینه قرار گیرد و خروپف را کاهش می‌دهد.

سیگار را ترک کنید:‌ استعمال سیگار برای سلامت بدن مضر است زیرا بیماری‌های قلبی و سرطان را به همراه دارد. علاوه بر این، سیگار کشیدن باعث می‌شود از توانایی بدن در استفاده از اکسیژن کاسته و به خروپف منجر شود.

خوابتان را زمان‌بندی کنید: فرآیند خواب برای سلامت حائز اهمیت است. سعی کنید در طول شبانه‌روز زمان کافی بخوابید و از یک الگوی خواب منظم پیروی کنید. خوابیدن و بیدار شدن در ساعت‌های مشخص در هر روز، بدنتان را متعادل و هماهنگ نگه‌ می‌دارد.

پزشکان همچنین تاکید دارند که ورزش کردن نیز باعث می‌شود تا ماهیچه‌های بدن مستحکم و عملکرد‌هایی چون جریان خون و ضربان قلب بهتر انجام شوند. ورزش‌ منظم روزانه همچنین می‌تواند الگوی خوابیدن را تنظیم کند./س

برچسب ها: مقابله ، اختلال ، خروپف
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.