سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسط مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی ؛

دستیابی به دانش محلول غذایی کشت گیاه استویا

پژوهشگران مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی به دانش کشت بافت گیاه استويا دست یافتند،‌ این گیاه دارای 300برابر شیرینی نسبت به قندهای دیگر است و برای افراد دیابتی هیچ ضرری ندارد.

دکتر قلی پور رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:  گیاه دارویی استویا 300 برابر  قندهای دیگر دارای شیرینی است ،‌ این قند برای بیماران دیابتی به هیچ عنوان مضر نبوده و در عین حال می توانند از لذت شیرینی آن بهره ببرند.

وی گفت: این گیاه بومی کشورهای گرمسیر مانند برزیل است و تکثیر آن در دیگر کشورها نیاز به محلول غذایی خاص دارد و دستیابی به فرمول آن بسیار مشکل است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اظهار کرد : در این مرکز رشد به دانش کشت بافت گیاه دست پیدا کردیم . هر گرم واردات این گیاه هزینه بسیار بالایی دارد که با تولید آن می توان برای افراد مبتلا به دیابت به عنوان شیرین کننده در مواد غذایی آنها استفاده کرد./ع2

برچسب ها: دانش ، کشت ، استویا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.